Oblasti

Lemnos

Lemnos ili Limnos je osmo po veličini ostrvo u Grčkoj koje se prostire se na 476 kvadratnih kilometara. Pripada skupini severnih egejskih ostrva, a smešteno je na pola puta između trećeg prsta Halkidikija (Svete Gore) i turske obale. Na Lemnosu živi oko 15 000 stanovnika.

Pročitajte više - LemnosRent-A-Car - LemnosIzleti/Ekskurzije - Lemnos

Smeštaji Lemnos

  • Lemnos - Mirina
    E-mail : apollopavilion47@gmail.com
    Telefon : +30 22540 23712
    U centru Mirine, na zapadnoj obali Lemnosa, blizu dve predivne peščane plaže, nalazi se Apollo Pavilion – lepa, neoklasična zgrada okružena bogatim parkom i zelenilom, čineći pravu oazu u srcu grada. Naša izvrsna lokacija znači da ćete svuda moći da stignete za samo nekoliko minuta šetnje, a supermarketi, pijaca, taverne i restorani, kafići i butici nalaze se u našem neposrednom okruženju.

    Apollo Pavilion pruža fantastičan pogled na istorijski deo grada i staru tvrđavu sa velikim zelenim parkom. Vaš boravak kod nas biće zasnovan na bogatom doručku, tradicionalnim slanim i slatkim pitama i lokalnim proizvodima. Samo 10-ak minuta šetnje udaljeni smo i od velike luke u koju svakodnevno stižu trajekti iz Kavale, Soluna i Mitilene, a naša vrata otvorena su vam tokom čitave godine. Za sve goste koji dolaze sopstvenim prevozom, ili odluče da iznajme automobil, na raspolaganju je i besplatan parking.