Oblasti

Krit

Krit je najveće ostrvo posle Kipra u ovom delu Evrope i peto po veličini u čitavom Mediteranu. Ostrvo je dugačko 250 kilometara, a široko od 20 do 50 kilometara i njegova južna obala izlazi na Libijsko more, a severna obala na Egejsko. Zahvaljujući izvanrednom geografskom položaju, jer se nalazi na raskršću tri kontinenta, Evrope, Azije i Afrike, ostrvo je oduvek predstavljalo mesto ukrštanja civilizacija sa istoka i zapada.

Pročitajte više - KritRent-A-Car - KritIzleti/Ekskurzije - Krit

Smeštaji Krit

 • Krit - Hanija
  E-mail : amphitritihotel.canea@gmail.com
  Telefon :
  Amphitriti Hotel smešten je u srcu grada Hanije, u Venecijanskoj luci, na 10-ak minuta šetnje od najbliže plaže. Iz hotela se pruža divan pogled na luku, svetionik i uvek plavo Kritsko more, a uz to gosti na istočnoj strani hotela mogu uživati u pogledu na Bele planine.

  Amphitriti Hotel udaljen je samo 50 metara od centralnog trga Hanije i fontane, dok su pijaca i Nautički muzej na 250 metara, a autobusko stajalište na 500 metara od hotela. Do aerodroma ima svega 14 km.
 • Krit - Margarites
  E-mail : ekatrid@hotmail.gr
  Telefon : +30 697 302 62 62
  Kompleks Mon Εmvasia Villas nalazi se na mirnoj lokaciji u mestu Margarites, na nadmorskoj visini od 300 metara odakle se pruža predivan pogled na okolno zelenilo i uvek plavo Kritsko more. Tako do plaže Bali ima 12 km, dok je takođe još jedna lepa plaža severnog Krita - Panormos na 13 km od naših vila. Do većih gradova ostrva stiže se relativno brzo. Do Retimna ima 20 km, dok do Irakliona i njegovog međunarodnog aerodroma treba preći oko 40km.

  Mon Εmvasia Villas kompleks je sagrađen 2016. godine i predstavlja idealno mesto za opuštanje u jedinstvenoj arhitekturi koja savršeno kombinuje moderne elemente sa tradicionalnim. Uz to, dvorišta dvaju vila otkrivaju retke mirise lokalnih biljaka, cveća i drveća. Naš smeštaj je pogodan za parove, aktivne turiste, poslovna putovanja, porodice sa decom, ali i velike grupe.
 • Krit - Kokkini Hani
  E-mail : info@knossosbeach.gr
  Telefon : +30 2810 761 000
  Knossos Beach Hotel nalazi se na samoj obali mora, na jednoj od najpopularnijih i najlepših plaža Krita u centru Kokini Hanija. Ovaj hotel sa pet zvezdica pleni svojom svedenom, egejskom arhitekturom i nudi sadržaje koji prevazilaze sva očekivanja.

  Savršeno organizovanu plažu ovog hotela prati plažni klub, sa dva slana bazena, bazen za decu, velnes i spa centar za rekreaciju, masaže i tretmane zdravlja i lepote. Knossos Beach Hotel je kao stvoren za luksuzna venčanja na samoj obali mora, i možemo organizovati vaše slavlje do najsitnijih detalja, kao i sve događaje poslovnog karaktera.
 • Krit - Paleohora
  E-mail : info@paleochorahotel.com
  Telefon : +30 6976 436044
  Svega 20 koraka od duge, peščane plaže Paleohore nalaze se kompoleks Relax Studios & Apartments. Lepo zeleno okruženje gradskog parka, neposredna blizina glavne ulice i plaža čine naše studije i apartmane idealnim za opušten i sasvim relaksiran odmor na Kritu. Veliki, otvoreni bazen sa terasom za sunčanje namenjen je svim gostima, a plitak deo namenjen je i našim najmlađim gostima.

  U velikom i lepo uređenom dvorištu Relax Studios & Apartments sigurno ćete naći savršeno mesto za sunčanje, opuštanje i druženje, kao i igralište za decu, a ukoliko poželite da uživate u jedinstvenom pogledu, naša krovna terasa pruža spektakularne prizore mora, panorame gradića i zalazaka sunca.
 • Krit - Hanija
  E-mail : info@athinavillas.gr
  Telefon : +30 697 219 7197
  Kompleks Athina Luxury Villas sastoji se od tri prelepe luksuzne vile, a smešten je u divnom prirodnom okruženju čarobnog ostrva Krit, na čak 8 ari privatnog poseda, u blizini letovališta Platanias, koje pripada slikovitom gradu Hanji. Vile karakteriše diskretan luksuz, vrhovna elegancija i visok nivo kvaliteta gradnje, što daje sve zajedno uslove za savršen odmor.

  Svaka od tri vile (Kissos, Myrtia i Rodia) ima svoj privatni bazen, ozidani roštilj za pripremu jela po želji, široko i lepo uređeno dvorište idealno za bezbednu i bezbrižnu dečiju igru, klupe i stolove za opuštanje i uživanje sa porodicom i prijateljima na svežem vazduhu i poseban dragulj - ogromne terase sa panoramskim pogledom koji prosto oduzima dah.