Oblasti

Krf

Krf je drugo po veličini ostrvo od sedam većih jonskih ostrva i sasvim sigurno jedno od najlepših u Grčkoj. Prema grčkoj mitologiji, ostrvo je dobilo ime po ćerci Boga Asoposa, koju je Bog mora Posejdon oteo, a u jednoj od mnogobrojnih priča vezanih za bogatu istoriju ostrva kaže se da je Odisej, na kraju svojih lutanja, utočište našao upravo na Krfu.

Pročitajte više - KrfRent-A-Car - KrfIzleti/Ekskurzije - Krf

Smeštaji Krf

 • Krf - Paleokastrica
  E-mail : marilena@paleokastritsa.biz
  Telefon : +30 6946 748 087
  Marilena Studios and Apartments se nalazi na 500 metara od plaže La Grotta, i 1,9 km od plaže Paleokastrica, na mirnoj i povučenoj lokaciji. Uz to, gosti će u blizini naći sve potrebno za lagodan letnji odmor - kafiće, taverne, markete. Takođe, do grada Krfa i njegovog aerodroma ima nešto više od 20 km.

  Marilena Studios and Apartments ima lepo uređeno dvorište sa privatnim bazenom oko kojeg su raspoređene ležaljke, kao i jedan dečiji bazenčić. Obezbeđen je i besplatan Wi-Fi internet, kao i parking.
 • Krf - Paleokastrica
  E-mail : ilios@paleokastritsa.biz
  Telefon : +30 6946 748 087
  Kompleks Ilios Studios nalazi se na odličnoj lokaciji, u mirnom delu Paleokastrice, 1 km od centra ovog popularnog turističkog letovališta i na 400 metara od plaže La Grotta. Takođe, na kraćoj pešačkoj udaljenosti, tačnije već na oko 300 metara nalaze se i prve prodavnice, kafići i restorani, pa ćete u okruženju imati sve neophodno za bezbrižan letnji odmor.

  Ilios Studios ima i lepo uređeno dvorište sa maslinovim drvećem, a tu je i roštilj za pripremu jela po želji, pod otvorenim nebom. Besplatan bežični internet je obezbeđen širom kompleksa, a za one koji dolaze svojim kolima tu je besplatni javni parking. Takođe, možemo da obezbedimo i prevoz za goste od i do aerodroma, ili asistiramo pri rentiranju automobila.
 • Krf - Paleokastrica
  E-mail : rhea@paleokastritsa.biz
  Telefon : +30 6946 748 087
  Rhea Complex smešten je na odličnoj lokaciji, svega 500 metara od plaže Paleokastrica, jedne od najpopularnijih na Krfu, i 2,3 km od vizantijskog zamka Angelokastro kojeg obavezno trebate posetiti. Takođe, već na svega par stotina metara od kompleksa nalaze se i prvi marketi, kafei i taverne, pa vam ništa neće nedostajati za opušten i relaksiran letnji odmor.

  Dvorište Rhea Complexa je ukrašeno raznovrsnim cvećem i mediteranskim drvećem, a tu je i terasa za sunčanje i druženje sa vama dragim ljudima ili drugim gostima kompleksa. Takođe, obezbeđen je i besplatan Wi-Fi internet, kao i privatni parking za one koji dolaze svojim kolima.
 • Krf - Lefkimi
  E-mail : villalefka.corfu@gmail.com
  Telefon : +30 6946 19 10 19
  Villa Lefka se nalazi na peščanoj plaži na Krfu, na oko 2km od letovališta Lefkimi, jednog od glavnih mesta na jugu ostrva. U Lefkimiju ćete naći tradicionalne taverne, restorane, barove, supermarkete, i prodavnice odeće, obuće i naravno neizbežne suvenirnice. Tu je i banka sa bankomatom, apoteka, kao i medicinska ordinacija, pa vam ništa neće nedostajati na odmoru. Takođe, kroz centar ovog mesta protiče i reka koja se uliva u Jonsko more. Graf Krf je na distanci od 45 km.

  Villa Lefka je okružena velikim zelenim vrtom, ispunjenim mediteranskim biljkama, cvećem i drvećem, kao i lepo negovanom zelenom travom. Ovde ćete pre svega uživati u divnom pogledu na more i pučinu, tu su i drveni stolovi i stolice za odmor i opuštanje, kao i zidani roštilj za pripremu obroka po želji, pod otvorenim nebom. Vila je savršena destinacija za porodice, parove i grupe prijatelja koji traže smeštaj u blizini plaže, u mirnom i tihom okruženju.