Oblasti

Kontinentalni Halkidiki

Malo je reći da je Halkidiki jedna od najpopularnijih destinacija čitave Grčke, jer je ovo predivno poluostrvo sa preko 550 kilometara lepe, razuđene obale Egejskog mora predstavlja najupečatljiviji simbol Grčkog turizma. Uprkos svim čuvenim ostrvima, i zvanično najlepše plaže nalaze se na “prstima” Halkidikija, gde bogato zelenilo i vegetacija silaze gotovo do samog mora.

Pročitajte više - Kontinentalni HalkidikiRent-A-Car - Kontinentalni HalkidikiIzleti/Ekskurzije - Kontinentalni Halkidiki

Smeštaji Kontinentalni Halkidiki

 • Kontinentalni Halkidiki - Amulani
  E-mail : zefyros@zefyros.com
  Telefon : +30 23 770 51116
  Sajt:
  Pansion Zefyros je napravljen u tradicionalnom duhu, a nalazi se na ostrvu Amuljani, na svega 25 metara od plaže Petrothalasa. Ova kuća na sprat, sa lukovima, zidana je u braon kamenu i drvetu. Ima recepciju, nudi probor za pravljenje roštilja, posebna pogodnost je velika terasa za sunčanje, a uz to, gostima koji borave u sobama, na raspolaganju je zajednička kuhinja, dok studio ima svoju privatnu kuhinju.

  Iz većine smeštajnih jedinica Pansiona Zefyros pruža se predivan pogled na more, a takođe čitav kompleks pokriven je i bežičnim internetom, koji je naravno besplatan. Što se parkinga tiče u neposrednoj blizini pansiona mogu se naći javna parking mesta.