Oblasti

Kontinentalni Halkidiki

Malo je reći da je Halkidiki jedna od najpopularnijih destinacija čitave Grčke, jer je ovo predivno poluostrvo sa preko 550 kilometara lepe, razuđene obale Egejskog mora predstavlja najupečatljiviji simbol Grčkog turizma. Uprkos svim čuvenim ostrvima, i zvanično najlepše plaže nalaze se na “prstima” Halkidikija, gde bogato zelenilo i vegetacija silaze gotovo do samog mora.

Pročitajte više - Kontinentalni HalkidikiRent-A-Car - Kontinentalni HalkidikiIzleti/Ekskurzije - Kontinentalni Halkidiki

Smeštaji Kontinentalni Halkidiki

 • Kontinentalni Halkidiki - Olimpiada
  E-mail : info@marianni.gr
  Telefon : +30 23760 51301
  Kompleks Marianni Apartments nalazi se u srcu letovališta Olimpijada, na samo 20 metara od najbliže plaže. Ovde ćete na raspolaganju imati sve neophodno za miran i opušten letnji odmor. Tu je dobar izbor prodavnica, kafića i taverni, a uz to ovaj smeštaj omogućava gostima lep pogled na more i pristup besplatnom bežičnom internetu.

  Plaža Olimpijade, poznata je po plavo-zelenoj boji mora, nagrađena je Plavom zastavom, i savršena je za sve uzraste. U okolini gradića je planina idealna destinacija za šetnje, hajking, izlete i aktivnosti u prirodi.
 • Kontinentalni Halkidiki - Olimpiada
  E-mail : info@aristoteliagi.com
  Telefon : +30 6936 902 387
  Kompleks studija i apartmana Aristotelia GI nalazi se u Olimpiadi, 500 metara od velike peščane plaže i 450 metara od samog centra ovog turističkog mesta. U prekrasnom, mirnom okruženju, Aristotelia GI ima otvoreni bazen sa terasom za sunčanje, kao i lepo uređen vrt sa roštiljem, letnjom kuhinjom i garniturama namenjenim opuštanju i uživanju u odmoru.

  Kompleks Aristotelia GI sastoji se od sedam mezoneta, osmišljenih prema modernim arhitektonskim standardima, opremljenih tako da odgovore na svaki vaš zahtev, a jedna od kuća prilagođena je i svim našim gostima koji imaju posebne potrebe. Svaka od mezoneta podeljena je u dva zasebna sprata, a u celini se mogu izdavati za 6 ili 8 osoba tokom maja i oktobra.
 • Kontinentalni Halkidiki - Uranopolis
  E-mail : info@avatonfarm.gr
  Telefon : +30 2377 071405
  Sajt:
  Kućica Avaton Farm nalazi se u neposrednoj blizini predivne peščane i kamenite plaže Uranopolisa, u području koje je zaštićeno UNESCO poveljom. Ova savremena farma okružena je maslinjakom, vinogradima i baštama mirisnog cveća, začinskog i lekovitog bilja u podnožju Atosa.

  Naše veliko imanje donosi pravu privilegiju privatne plaže, i fantastično je za rekreativce i sportove na vodi, vožnju biciklom, kajak ili uživanje u šetnjama. Vaši kućni ljubimci su dobrodošli i uživaće u velikom dvorištu i zelenilu.
 • Kontinentalni Halkidiki - Amulani
  E-mail : zefyros@zefyros.com
  Telefon : +30 23 770 51116
  Sajt:
  Pansion Zefyros je napravljen u tradicionalnom duhu, a nalazi se ostrvu Amuljani, na svega 25 metara od plaže Petrothalasa. Ova kuća na sprat, sa lukovima, zidana je u braon kamenu i drvetu i ima kategorizaciju od tri zvezdice. Ovde će vas sačekati ljubazno osoblje na recepciji, a posebna pogodnost je i velika terasa za sunčanje, kao i pribor za roštilj koji mogu koristiti svi gosti za pripremu specijaliteta po želji. Uz to, gostima sobima soba na raspolaganju je i zajednička kuhinja, dok studio ima sviju privatnu kuhinju.

  Iz većine smeštajnih jedinica Pansiona Zefyros pruža se predivan pogled na more, a takođe čitav kompleks pokriven je i bežičnim internetom, koji je naravno besplatan. Uz doplatu, kod nas možete koristiti usluge pranja i peglanja veša, tu je i room-service, a takođe u trenucima relaksacije prepustitie se i veštim rukama naših masera koji će vas dodatno opustiti nekom od kvalitetnih masaža. Za sve koji nas posete svojim kolima, u blizini vile nalazi se besplatan javni parking.
 • Kontinentalni Halkidiki - Amulani
  E-mail : info@nissoshotelammouliani.gr
  Telefon : +30 23770 51001
  Kompleks Nissos Rooms nalazi u samom komercijalnom centru malenog ostrva Amulani, lociranog između Sitonije i Atosa. Locirani smo gotovo na samom gradskom trgu, preko puta Crkve Agios Nikolaos i Etnološkog muzeja, gde se nalazi i nekoliko kafića, prodavnica i restorana.

  Najpopularnija plaža ovog malenog ostrva, Ammoulian Alikes udaljena je oko 2 kilometra, a ni ostale prelepe plaže poput Megali Ammos, Megali, Faka ili Ai Giorgis nisu previše daleko – jer ovo ostrvo ima ukupnu površinu od 4,5 kvadratna kilometra. Tokom čitavog leta trajektni prevoz je veoma čest, sa polascima na svakih pola sata, pa lako možete obići i Sitoniju, Svetu Goru ili druga popularna mesta na Halkidikiju, a i sam Solun udaljen je svega 130 kilometara.