Oblasti

Kefalonija

Najveće ostrvo Jonskog mora, Kefalonija će vas lako očarati svojim neverovatnim mirisima, bogatom borovinom, ali i jarkim cvetovima oleandera, odvući vas u dubinu ostrva svojim kozjim stazama, ka otvorenim pašnjacima, vinogradima i maslinjacima. Raskošan planinski krajolik, strme litice koje se obrušavaju u more, predivne plaže i mnogobrojne skrivene uvale i romantični zalivi, i nadasve – duboko plavetnilo beskrajnog mora, čine Kefaloniju ostrvom koje ima sve.

Pročitajte više - KefalonijaRent-A-Car - KefalonijaIzleti/Ekskurzije - Kefalonija

Smeštaji Kefalonija

  • Kefalonija - Minies
    E-mail : info@avalontravel-kefalonia.gr
    Telefon : +30 6941543334
    Kompleks Monte E Mare Villas se sastoji od moderno i savremeno uređenih vila smeštenih u mestu Minia, na Kefaloniji, na svega 20-ak metara od peščane plaže Spazmata, 120 metara od plaže Megali Ammos, dok do još nekih plaža u okruženju, kao što su Ammes beach, Ai Heli i drugih gosti mogu doći nakon kraće lagane šetnje. Uz to, popuarno letovalište Lassi udaljeno je svega 2 km, dok ni prestonica Kefalonije, Argostoli nije daleko, pošto je na distanci od 6 km.

    Svaka vila Monte E Mare Villas je nezavisna, i ima svoj zeleni lepo uređeni vrt sa roštiljem. Sve vile su jednostvano i moderno dekorisane, i na dva sprata su. U prizemlju je dnevni boravak, potpuno opremljena kuhinja i kupatilo, dok su na spratu udobne spavaće sobe. Čitav kompleks je pokriven besplatnim Wi-Fi internetom, a što se parkinga tiče ispred kompleksa postoje ulična parking mesta.