Oblasti

Istočna Makedonija i Trakija

Istočna Makedonija i Trakija Smeštaj – Potreban Vam je smeštaj u istočnoj Makedoniji i Tarkiji? Sajt Obidji Grčku Vam predstavlja povoljne cene i slike smeštaja u istočnoj Makedoniji i Tarkiji. Stupite u direktan kontakt sa vlasnicima.

Pročitajte više - Istočna Makedonija i TrakijaRent-A-Car - Istočna Makedonija i TrakijaIzleti/Ekskurzije - Istočna Makedonija i Trakija

Smeštaji Istočna Makedonija i Trakija

 • Istočna Makedonija i Trakija - Fanari
  E-mail : info@fanari-hotel.gr
  Telefon : +30 253 5031300
  Hotel Fanari je porodično vođeni biznis, koji nudi smeštaj uz visoke standarde još od davne 1987. godine, a koji je nedavno (2014. godine) potpuno renoviran i uređen po svim zahtevima koje nalaže savremeni turizam. Posebna pažnja posvećena je sofisticiranosti svih prostorija i modernizaciji objekata, kao i ekološki prihvatljivim rešenjima koje se primjenjuju u njegovom funkcionisanju.

  Prijatno okruženje hotela učiniće da se ovde osećate kao kod kuće, a naš cilj je da vaš odmor u hotelu bude udoban i nezaboravan. Hotel Fanari je smešten u izuzetno prijatnom ambijentu, u samom letovalištu Fanari, i udaljen je 300 metara od mora i plaže, 200 metara od Xerolimni jezera i 2km od jezera Vistonis.
 • Istočna Makedonija i Trakija - Fanari
  E-mail : info@villa-theodora.gr
  Telefon : +30 253 5031242
  Kada pomislite na Grčku, prva stvar koja Vam pada na pamet je jarko sunce, prelepo more, nepregledni pejzaži, kao i gostoljubivi ljudi. Kada pomislite na odmor, zamišljate čistu obalu, prijatno okruženje, kvalitetnu hranu i dobro društvo. Ako je tako, Villa Theodora je pravo mesto za Vas.

  Ovo je jedna od najlepših vila u letovalištu Fanari, u mestu sa prelepim obalama, plažama koje su nagrđene ''Plavom zastavom'', kao i sa velikim izborom aktivnosti koje će vaš odomr učiniti nezaboravnim. Vila je udaljena svega 20 metara od Trakijskog mora, kao i 1km od Xerolimni jezera i 2km od jezera Vistonis, a kako je locirana u samom centru Trakije, gosti mogu bolje upoznati gotovo čitavu severnu prefekturu Grčke i uživati u svim njenim čarolijama.
 • Istočna Makedonija i Trakija - Eleftheres
  E-mail : enquiries@olivehill.gr
  Telefon : +30 25940 41500
  Kompleks Guesthouse Olive Hill udobno je smešten u mestu Eleftheres, oko 17 km zapadno od Kavale. Ova luksuzna kuća u ponudi ima dva moderno i savremeno uređena apartmana idelana za boravak kako parova, tako i porodica ili naravno grupe prijatelja. Pošto se nalazi na uzvišenju, nudi pre svega divan panoramski pogled na Egejsko more, a krasi ga i divno prirodno okruženje maslina i drugih mediternaskih biljaka i drveća. Najbliža plaža Ammolofoi udaljena je oko 10 km, dok je najbliži market na svega 600 metara.

  Oba apartmana Guesthouse Olive Hill nude odlične uslove za boravak. Imaju lepo opremljene kuhinje sa šporetom, frižiderom i kafomatom, a tu je i TV sa brojim kanalima koje možete gledati u vreme odmora. Uz to, čitav kompleks je pokriven odličnim Wi-Fi internetom, a gosti koji dođu svojim automobilom, imaće siguran parking ispred ulaza u dvorište.