Oblasti

Evija

Evija, još poznata i kao Eubeja, drugo je po veličini ostrvo u Grčkoj, posle Krita. Razdvojeno je od grčkog kopna Eubejskim zalivom, a prostire se uz obalu Beotije i Atike, od severnih Sporada, sve do ostrva Andros na jugu. Evija je povezana sa kopnenim delom Grčke preko mosta na kome se pored auto saobraćaja odvija i železnički. Veruje se da je nekada ostrvo bilo sastavni deo glavnog kopna, a da je do razdvajanja došlo usled zemljotresa.

Pročitajte više - EvijaRent-A-Car - EvijaIzleti/Ekskurzije - Evija

Smeštaji Evija

  • Evija - Loutra Edipsos
    E-mail : info@miamistudios.gr
    Telefon : +30 2226 023234
    Miami Studios predstavlja lep porodični smeštaj, lociran svega 300 metara od plaže, u jednom od najpopularnijih mesta Evije, Banji Edipsos. Luka, odnosno centar Edipsosa su na svega 700 metara, a ulica pored mora koja se uveče zatvara za automobile, kada postaje žila kucavica banje, je udaljena svega par minuta šetnje. Tu se nalaze i brojni restorani, kafići, tradicionalne taverne i još mnogo toga. Takođe, najbliži restoran i market su na 100 metara od ovog smeštaja.

    Miami Studios ima i recepciju, zatim nudi besplatan Wi-Fi internet, dok studiji nude lep pogled ili na more ili na okolne planine. Tu je i zajednički salon sa TV-om, a u blizini ovog objekta postoje javna mesta za parking.