Oblasti

Centralna Grčka

Centralna Grčka tradicionlano je poznata i pod imenom: Rumelija. Ovo ime zapravo potiče iz turskog jezika, i reč “rumeli” znači “zemlja Ruma”, odnosno Rimljana, i prvobitno je označavala čitave oblasti od Osmanlijskom dominacijom u Evropi. Današnje ime duguje svojoj poziciji naspram Peloponeza. Ova, inače najnaseljenija oblast Grčke, nalazi se severno od Peloponeza, a južno od Tesalije i Epria, sa Egejskim morem kao granicom na istoku, Jonskim morem na zapadu i Korintskim zalivom na jugu.

Pročitajte više - Centralna GrčkaRent-A-Car - Centralna GrčkaIzleti/Ekskurzije - Centralna Grčka

Smeštaji Centralna Grčka

  • Centralna Grčka - Karavomilos
    E-mail : info@karavomylos.gr
    Telefon : +30 22 38042 218
    Kompleks Gianna Apartments smešten je svega 80 metara od plaže i oko 500 metara od centra letovališta Karavomilos. U neposrednoj blizini našeg smeštaja naći ćete jedan lep restoran (udaljen 20 metara) gde možete probati neki od ukusnih mediteranskih specijaliteta, kao i delikatesa od ribe. Takođe, u centru Karavomilosa postoji dobar broj prodavnica, radnji, taverni, kafića i barova, pa vam ovde ništa neće nedostajati za potpuno uživanje i odmor.

    Gianna Apartments se sastoji od vile sa 6 studija i jedne velike kuće (100m²) koja se iznajmljuje kao celina, a otvoren je tokom čitave godine. U velikom i lepo uređenom dvorištu našeg smeštaja postoje stolovi i stolice gde se tokom leta možete potpuno opustiti i uživati u mirisima mediteranskog bilja koji se mešaju sa onima koji dolaze sa obližnje plaže i mora. Tu je i zidani roštilj za sve koji žele da prave ukusne obroke na otvorenom, a takođe svi koji nas posete svojim kolima imaće obezbeđen parking prostor.