Oblasti

Andros

Arhipelag Kiklade sačinjavaju neka od najpopularnijih grčkih ostrva – Mikonos, Ios, Santorini, Naksos, Paros, ali je Andros najbliže Atini, glavnom gradu Grčke, i to ostrvo na Kikladama na kome se najradije živi. Ovo ostrvo drugo je po veličini u Kikladama, i jedno od najbogatijih, najrazvijenijih i još uvek neotkrivenih grčkih ostrva.

Pročitajte više - AndrosRent-A-Car - AndrosIzleti/Ekskurzije - Andros

Smeštaji Andros

  • Andros - Andros
    E-mail : vassilikiandros@gmail.com
    Telefon : +30 22820 23547
    Vassiliki Studios se nalazi na ostrvu Andros, u istoimenom glavnom gradu, na svega 50-ak metara od peščane plaže Neimporio. Ovde ćete pre svega uživati u divnom pogledu na more i jedinstvenu arhitekturu grada. Takođe, svi sadržaji neophodni za bezbrižno letovanje biće vam praktično na dohvat ruke. Već na 100 metara udaljenosti nalaze se prve radnje, kafići, restorani, marketi, suvenirnice i još mnogo toga. Cenar grada je na 500 metara.

    Kompleks Vassiliki Studios ima i svoj privatni letnji otvoreni bazen sa ležaljkama i suncobranima, koji je idealan za opuštanje i relaksaciju tokom vrelih letnjih dana. Tu je i dečije igralište, a čitav kompleks je pokriven odličnim Wi-Fi internetom. Sve smeštajne jedinice imaju svoje kuhinje, privatna kupatila, i naravno klima uređaj.