Oblasti

Alonisos

Ostrvo Alonisos pripada grupi ostrva Sporada i za razliku od bučnog Skijatosa, Alonisos se odlikuje mirnom atmosferom sa puno starogrčkog šarma. Prema istorijskim podacima, Alonisos je kroz istoriju, zbog svoje nesvakidašnje lepote, bio jako privlačan herojima i osvajačima iz antičkih vremena. Legenda kaže da je Pelej (Ahilov otac) ovde došao rešen da do poslednjeg dana svog života uživa u lepoti ovog ostrva.

Pročitajte više - AlonisosRent-A-Car - AlonisosIzleti/Ekskurzije - Alonisos

Smeštaji Alonisos

 • Alonisos - Steni Vala
  E-mail : info@4epochesalonnisos.com
  Telefon : +30 24240 66101
  Hotel 4 Seasons predstavlja moderan kompleks sa bazenom, koji je sagrađen 2011. godine, a koji je smešten u mestu Steni Vali, na oko 10km od glavne luke ostrva Alonisos. Kvalitetna ponuda ovog hotela obuhvata bar pored bazena, krovnu baštu, lounge bar, restoran, teretanu, igralište za decu i naravno elegantne i praktične sobe, pa će gosti ovde moći maksimalno da uživaju i prepuste se hedonizmu.

  Bogat doručak se služi svakog jutra na terasi restorana, a uz to ovde ćete imati i lep pogled na hotelski bazen i zelenilo vrta. Hotelske sobe uređene su na moderan način, i imaju sve pogodnosti koje zahteva savremeni turizam, pa vam ovde ništa neće nedostajati.
 • Alonisos - Vamvakies
  E-mail : infomuses@gmail.com
  Telefon : +30 24240 65602
  Muses Villas je veličanstveni kompleks nezavisnih vila koje se nalaze na plaži Vamvakies, na ostrvu Alonisos i koji je prve turiste ugostio 2007. godine. Na velikom imanju, površne 4 hektara, nalaze se 4 nezavisne i luksuzne vile, napravljene od kamena uz poštovanje tradicionalne lokalne arhitekture.

  Sve vile pružaju idealne uslove za boravak gostiju koji žele da se opuste, uživaju u tišini, u potrebnoj privatnosti, daleko od buke i stresnog gradskog života. Sigurni smo da će smeštaj u našim vilama pružiti nezaboravne trenutke i savršen odmor bilo porodicama, parovima ili grupi prijatelja.