Smeštaj u gradu

Vurvuru, Sitonija, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2021

Vurvuru Smeštaj – Potreban Vam je smeštaj u Vurvuruu na Sitoniji? Sajt Obidji Grčku Vam predstavlja povoljne cene i slike smeštaja u Vurvuruu. Stupite u direktan kontakt sa vlasnicima.

Pročitajte više - VurvuruRent-A-Car - VurvuruIzleti/Ekskurzije - Vurvuru


Smeštaji - Vurvuru

 • Sitonija - Vurvuru
  E-mail : ioannis_dr@hotmail.com
  Telefon : +30 2310 908422
  Aegialis Apartments nalazi se na izvrsnoj lokaciji, svega 50 metara od plaže u mestu Vurvuru, i nudi udoban i relaksirajući odmor gostima u mirnom i prirodnom okruženju.

  Tu je i lepo uređeni vrt sa dečijim igralištem i fudbalskim terenom, a takođe, gosti ovde mogu koristiti i roštilj za pripremu omiljenih jela na otvorenom. Kućni ljubimci su dobrodošli, čitav kompleks je pokriven besplatnim Wi-Fi internetom, a za one koji dolaze svojim kolima, tu je i besplatan privatni parking.
 • Sitonija - Vurvuru
  E-mail : valasakis@halkidiki.com
  Telefon : +30 2310429077
  Sajt:
  Haus Valasakis nalazi se na samoj obali mora, gotovo na samoj peščanoj plaži Vurvurua, kao i na kraćoj pešačkoj udaljenosti od restorana, prodavnica u ovom zanimljivom letovalištu drugog prsta Halkidikija - Sitonije. Naši apartmani okruženi su zelenilom privatnog imanja koje pokriva lepo uređena zelena trava i maslinovo drveće, i gde možete uživati u sunčanju, igri sa mališanima ili romantičnom pogledu na more.

  Gostima Haus Valasakis namenjen je i roštilj u dvorištu, a u prizemlju je i vešernica sa mašinama koje su vam na raspolaganju. Udaljeni smo samo 5 minuta vožnje od Nikitija i 118 kilometara od Soluna. Čitav kompleks je pokriven odličnim Wi-Fi internetom, a za sve koji dolaze sopstvenim prevozom, na raspolaganju je i naš privatni besplatan parking.