Smeštaj u gradu

Vasiliki, Lefkada, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2020

Vasiliki je veoma zanimljivo i specifično letovalište smešteno na jugu Lefkade, udaljeno 38 kilometara od glavnog grada ostrva, Lefkasa i oko 60 kilometara od aerodroma Preveza. Nalazi se u istomenom zalivu, dugom luku peskovite obale prošarane sitnim kamenčićima.

Pročitajte više - VasilikiRent-A-Car - VasilikiIzleti/Ekskurzije - Vasiliki


Smeštaji - Vasiliki

 • Lefkada - Vasiliki
  E-mail : noelhewson@aol.co.uk
  Telefon : +44 1429 557496
  Sve tri vile kompleksa Vassiliki Bay Villas nalaze se na prelepoj mirnoj lokaciji, u neposrednoj blizini letovališta Vasiliki, najjužnije luke ostrva Lefkada. Do plaže ovog mesta ima 800 metara, a tu ćete naći i dobar izbor prodavnica, taverni, kafića, restorana, radnji sa sportskom opremeom i sve drugo što vam može zatrebati na letovanju. Kolima se do plaže stiže za svega 2 minuta, a pešice naravno nešto malo duže.

  Svaka vila kompleksa Vassiliki Bay Villas ima 180˚ neometan pogled na more, luku i okolne planine, a ovaj čudesan pogled doseže i do Kefalonije i Itake. Uz sve ovo, svaka vila ima svoj privatni bazen sa terasom za sunčanje, mesto za roštilj, zatim pristup besplatnom Wi-Fi internetu, a za one koji dolaze svojim kolima, tu je i privatni parking kod svake vile.
 • Lefkada - Vasiliki
  E-mail : info@vasilikiblue.gr
  Telefon : +30 26450 31602
  Želimo vam dobrodošlicu u Vasiliki Blue, kompleks studija koji se nalazi na vrhu prelepog letovališta Vasiliki, na izuzetnoj lokaciji i sa oćaravajućim pogledom na visoke planine i čisto plavo more. Jednostavnost i elegancija, tradicija i gostoljubivost čine savršenu kombinaciju za ugodan i prijatan boravak i glavni razlog zbog kojeg posetioci biraju upravo Vasiliki Blue. Biće nam čast da budete naši gosti i učinićemo sve da vaše letovanje bude nezaboravno iskustvo. Do plaže ima samo 3 minuta laganog hoda (50 metara), a u blizini ćete naći i tri mala romantična zaliva.

  Zamisite da se svakog jutra budite uz umirujuće zvuke mora, da doručkujete na svojoj terasi, uz čaroban pogled na more, u mirnom ambijentu, idealnom za početak dana. Sve to vas očekuje u studijima Vasiliki Blue koji su dizajnirani i uređeni sa puno ukusa. Na raspolaganju su vam četiri studija u kojima se može smestiti 3, 4 ili 5 osoba. Uz sve ovo, u blizini će vam biti svi sadržaji i pogodnosti potrebni za bezbrižno letovanje - prodavnice, taverne, autobiska stanica, itd, a za sve koji nas posete svojim kolima tu je i besplatan parkign prostor.