Smeštaj u gradu

Vamvakies, Alonisos, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2020

Vamvakies je šljunkovita plaža smeštena na istočnoj obali ostrva Alonisos, udaljena svega nekoliko kilometara severno od malog ribarskog mesta Kalamakija. Sa ove plaže pruža se fenomenalan pogled preko mora na susedna mala ostrva Kira Panagia, Gioura i Peristera. Ova mirna oblast ima nekoliko smeštaja u blizini, koja se nalaze gotovo na samoj plaži. Ovde je more kristalno čisto, a okolna priroda prelepa.

Pročitajte više - VamvakiesRent-A-Car - VamvakiesIzleti/Ekskurzije - Vamvakies


Smeštaji - Vamvakies

  • Alonisos - Vamvakies
    E-mail : infomuses@gmail.com
    Telefon : +30 24240 65602
    Muses Villas je veličanstveni kompleks nezavisnih vila koje se nalaze na plaži Vamvakies, na ostrvu Alonisos i koji je prve turiste ugostio 2007. godine. Na velikom imanju, površne 4 hektara, nalaze se 4 nezavisne i luksuzne vile, napravljene od kamena uz poštovanje tradicionalne lokalne arhitekture.

    Sve vile pružaju idealne uslove za boravak gostiju koji žele da se opuste, uživaju u tišini, u potrebnoj privatnosti, daleko od buke i stresnog gradskog života. Sigurni smo da će smeštaj u našim vilama pružiti nezaboravne trenutke i savršen odmor bilo porodicama, parovima ili grupi prijatelja.