Smeštaj u gradu

Tsoukalades, Lefkada, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2020

Letovalište Tsoukalades nalazi se u severo-zapadnom delu ostrva Lefkada, a odlikuje ga očaravajuća priroda, guste borove šume i okolne čarobne plaže, koje se nežno stapaju sa Jonskim morem. Letovalište je idealno mesto za sve koji žele da se opuste i uživaju u prelepim pejzažima.

Pročitajte više - TsoukaladesRent-A-Car - TsoukaladesIzleti/Ekskurzije - TsoukaladesSmeštaji - Tsoukalades

  • Lefkada - Tsoukalades
    E-mail : timoklia1@gmail.com
    Telefon : +30 26450 97108
    Ukoliko želite da svoj odmor provedete u mirnom prirodnom okruženju, daleko od gradske buke i vreve, ako poželite da se opustite i uživate u kvalitetnom smeštaju uz čaroban pogled na morsko plavetnilo i nepregledne zelene šume, Villa Timoklia je pravi izbor. Nalazi se u letovalištu Tsoukalades na severo-zapadnoj obali Lefkade, u izuzetnom prirodnom ambijentu, okružena borovom šumom koja se ponosno izdiže iznad mora, stvarajući predivnu sliku.

    Takođe, kako je vila locirana u neposrednoj blizini čuvene plaže Pefkoulia - udaljena oko 3 minuta vožnje kolima, zatim letovališta Agios Nikitas - 5 minuta vožnje i nestvarne plaže Kathisma - na 10 minuta kolima, imaćete sve uslove za bezbrižan, opuštajući odmor o kakvom ste dugo maštali. Još jedna pogodnost jeste činjenica da je grad Lefkas, prestonica ostrva, na svega 5 km udaljenosti, pa će vam tako i sve pogodnosti koje ovo mesto nudi biti veoma dostupne.