Smeštaj u gradu

Tsagarada, Tesalija, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2020

Tsagarada se nalazi na istočnom delu polusotrva Pelion. Udaljena je od Volosa 50km. Ako ulazite u Tsagaradu sa istoka, naići ćete na prvu od četiri opština koje čine ovu zajednicu, a to je Agios Stefanos. Dalje se nailazi na Agia Kiriaki, potom Agia Paraskevi i na kraju, Agioi Taxiarches koja je ujedno i najstarija. Tsaragada je prvobitno bilo smešteno uz samu obalu ali se pomerilo malo ka unutrašnjosti, ka brdima, zbog tadašnjih učestalih napada gusara.

Pročitajte više - TsagaradaRent-A-Car - TsagaradaIzleti/Ekskurzije - Tsagarada


Smeštaji - Tsagarada

  • Tesalija - Tsagarada
    E-mail : info@aglaida-apartments.gr
    Telefon : +30 24260 49097
    Aglaida Aprtments nalaze se u predivnoj prirodi božanskog Peliona, u malom letovalištu Tsagarada odakle se pruža fantastičan pogled na Egej. Aglaida Apartments udaljeni su 3 kilometra od Tsagarade, 4 kilometra od plaže Milopotamos i 2,5 kilometra od čuvene plaže Fakistra.

    Aglaida Apartments imaju veliki otvoreni bazen sa terasom za sunčanje u dvorištu gde možete uživati u jednistvenom pogledu na more. Ovaj hotelski kompleks ostvaren je prema zamisli grčkog arhitekte tako da u potpunosti odgovara svojoj okolini i sastoji se od više nezavisnih zgrada na padini Peliona.