Smeštaj u gradu

Toroni, Sitonija, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2021

Toroni je malo ribarsko naselje na jugu drugog poluostrva regije Halkidiki. Udaljen je oko 135 kilometara od Soluna i odlikuje ga kombinacija prirodno guste šume i veličanstvenog pogleda na more zaliva Torones. U ovom veoma mirnom i povučenom letovalištu nalazi se nekoliko taverni u kojima ćete imati priliku da probate tradicionalne specijalitete, kao i nekoliko odlično opremljenih prodavnica, za sve što vam može biti potrebno na odmoru.

Pročitajte više - ToroniRent-A-Car - ToroniIzleti/Ekskurzije - ToroniSmeštaji - Toroni

  • Sitonija - Toroni
    E-mail : carettaresort@gmail.com
    Telefon : +30 23 750 51 222
    Kompleks Carreta Resort nalazi se u predivnom, prirodnom okruženju gradića Toronija, na samom jugu Sitonije, drugog prsta Halkidikija. Dugačka, peščana plaža Toronija udaljena je svega 5 minuta lagane šetnje (300 metara), do centra ovog malog turisitčkog letovališta, gde se ima nekoliko taverni, kafića, marketa i suvenirnica, trebaće vam 10-ak minuta peške (1 km). Toroni je sjajno povezan i sa Sartijem, Neos Marmarasom, Sikijom i Kalamicijem, do kojih će vam trebati manje od pola sata vožnje, a do njih možete stići i javnim prevozom koji odlično funkcioniše na Halkidikiju.

    Carreta Resort je okružen velikim, lepo uređenim vrtom, koji donosi svežinu, privatnost i mir, a pravi sladokusci ovde će naći i sav pribor za roštilj, pa omiljene specijalitete možete i sami pripremati. Dvorište je namenjeno vašem uživanju, kao i igri mališana, a tu se možete upoznavati i družiti sa drugim gostima. Ukoliko dolazite sopstvenim prevozom, na raspolaganju vam je i naš parking prostor.