Smeštaj u gradu

Stafylos, Skopelos, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2021

Stafylos Smeštaj – Potreban Vam je smeštaj u Stafylosu na ostrvu Skopelos? Sajt Obidji Grčku Vam predstavlja opise i slike smeštaja u Stafylosu na ostrvu Skopelos.

Pročitajte više - StafylosRent-A-Car - StafylosIzleti/Ekskurzije - Stafylos

Smeštaji - Stafylos

 • Skopelos - Stafylos
  E-mail : panagiotastudios@gmail.com
  Telefon : +30 24240 23058
  Sajt:
  Panagiota Studios Apartments smešteni su na izvrsnoj lokaciji, svega 150 metara od plaže Stafilos, na prelepom ostrvu Skopelos. Ovde ćete pre svega uživati u čudesnom pogledu na Egejsko more, kao i na susedno ostrvo Eviju. U blizini imaćete dobar izbor restorana, marketa, taverni, i još dosta toga, a za još više možete uvek da skoknete do glavnog grada ostrva koji je udaljen svega 3,5 km.

  Kompleks Panagiota Studios Apartments ima divnu zajedničku terasu (60m²) sa stolovima i stolicama odakle se pruža panoramski pogled na more. Savršena je za lenja jutra i lagane večeri uz omiljeno piće i naravno dobro društvo. Tu je i kameni roštilj ukoliko želite da pripremite i neki omiljeni obrok. Čitav kompleks je pokriven besplatnim Wi-Fi internetom, a za one koji dođu svojim kolima ili iznajme automobil dok su na ostrvu imamo obezbeđen parking.