Smeštaj u gradu

Skotina beach, Centralna Makedonija, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2020

Skotina beach je malo, ali veoma popularno turističko letovalište nalazi se podno mitske planine Olimp, na obali Egejskog mora, 4km južno od Leptokarije. U Skotini ima od svega po malo i za svačiji ukus. Tu je plaža sa pozlaćenim peskom savršena za odmor i opuštanje pod suncem, ali i grandiozni Olimp, drevna planina 12 bogova. Najviši vrh Mitika (2,917 metara) održava i danas magiju i lepotu ovog mesta u bilo kom delu sezone, jednako i leti i zimi.

Pročitajte više - Skotina beachRent-A-Car - Skotina beachIzleti/Ekskurzije - Skotina beach


Smeštaji - Skotina beach

 • Centralna Makedonija - Skotina beach
  E-mail : kapeapdim@gmail.com
  Telefon : +30 6976821060
  Kompleks Kapetas Apostol Dimitrios Apartments nalazi se u letovalištu Skotina Beach, tačnije 200 metara od dugačke plaže ovog mesta koju krasi zlatno-žuti pesak. Skotina Beach je idealno mesto za boravak porodica sa malom decom i za parove koji žele odmor u tišini i zelenilu.

  Ovde ćete naći sve osnovno i neophodno za opušten letnji odmor, a prve prodavnice, kafići i restorani su na svega 100 metara od našeg objekta. Takođe, i poznato letovalište Leptokarija je na svega 5km udaljenosti, pa i do nje možete brzo i lako stići.
 • Centralna Makedonija - Skotina beach
  E-mail : trantasrooms@gmail.com
  Telefon : +30 2352 091 526
  Trantas Apartments smešten je na prelepoj plaži Skotina, 30 kilometara južno od Keterinija, u oblasti koja savršeno kombinuje more i planinske predele. Gradska plaža udaljena je svega 300 metara od studija, a od nas imate i direktan pristup planini bogova, čuvenom Olimpu, odakle ima vidika sa čudesnim pogledom na more koji će vas sigurno ostaviti bez daha.

  Kompleks Trantas, koji se sastoji od ukupno 15 studija, ima veliko zeleno dvorište sa dosta cveća i drveća, ograđeno je i bezbedno, što ga čini idealnim za naše najmlađe goste koji se ovde mogu slobodno igrati. Tu su teren za fudbal, namenjen i odraslima i deci, kao i mreža, gde na travi možete igrati odbojku i lepo se zabaviti sa prijateljima.