Smeštaj u gradu

Skala Rachoni, Tasos, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2020

Skala Rachoni se nalazi na severnom delu ostrva Tasos na 10-ak km zapadno od glavnog grada ostrva, Limenas. Ovo je mirno i malo letovalište, idealno za ono koje traže opuštajući i lagan doživljaj ostrvske Grčke. Ovde se nalazi najveći supermarket na ostrvu, gde možete naći sve što vam treba. Takođe, postoje i poslastičarnica, benzinska pumpa, kao i nezaobilazne taverne koje su raspoređenu duž gradske plaže Rachoni.

Pročitajte više - Skala RachoniRent-A-Car - Skala RachoniIzleti/Ekskurzije - Skala Rachoni


Smeštaji - Skala Rachoni

  • Tasos - Skala Rachoni
    E-mail : info@studioselena.gr
    Telefon : +30 25 9308 1079
    Studios Elena smešteni su u letovalištu Skala Rahoni, na svega 500 metara od poznate plaže Pachys na severozapadnoj obali smaragdnog Tasosa. Još bliže nam je mala, skrivena uvala savršena ako želite da pobegnete od gužve i uživate samo u zvuku ptica i talasa. U našoj neposrednoj blizini je i jedna tradicionalna taverna sa predivnim pogledom na more, a u centru Skale Rahoni naći ćete markete, prodavnice, restorane i druge sadržaje koji vam mogu zatrebati na letnjem odmoru. Takođe, Limenas, glavni grad ostrva udaljen je 9 kilometara, a druga po veličini luka na Tasosu, Prinos, svega 5 kilometara.

    Studios Elena imaju i veliki zeleni vrt, gde možete uživati u miru i lepoti naše bašte, ljuljuškajući se u ležaljci, uz kafu i tradicionalne grčke dezerte. U vrtu se nalaze stolovi i klupe namenjene vašem odmoru, a tu je i pribor za roštilj ukoliko budete bili raspoloženi za prave gurmanluke. Dvorište je sjajno mesto za dečiju igru, a nudi i dosta mesta za parkiranje ukoliko dolazite sopstvenim kolima.