Smeštaj u gradu

Skala Panagia, Tasos, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2020

Skala Panagia je predivno priobalno mestašce koje je veoma brzo postalo jedna od omiljenih destinacija na Tasosu. Smestila se na istočnoj obali ostrva, pored čuvene „Zlatne plaže“, jedne od najdužih peščanih plaža na čitavom Egejskom moru. Sa svojih dva ipo kilometra zlatnog peska, na jug se prostire sve do letovališta Skala Potamia. Fini beličasto-zlatasti pesak, sa nekoliko šljunkovitih i stenovitih pojaseva i blagim ulazom u more čine ovu plažu savršenom i za porodice sa decom koja tek uče da plivaju.

Pročitajte više - Skala PanagiaRent-A-Car - Skala PanagiaIzleti/Ekskurzije - Skala PanagiaSmeštaji - Skala Panagia

 • Tasos - Skala Panagia
  E-mail : info@hotel-maria.gr
  Telefon : +30 25 9306 1586
  Na samo pet minuta od smaragdnog mora Tasosa, u prelepom mestu Skala Panagia, smešten je porodični Hotel Maria. Okružen velikim maslinjakom, naš hotel je izgrađen u estetskoj harmoniji sa svojim jedinstvenim prirodnim okruženjem i pružiće vam sve mogućnosti za odmor iz snova.

  Ovde se možete povući nakon dugog dana provedenog u obilasku Tasosa ili na plaži i uživati u trenucima mira i opuštanja. Fantastična Hrisi Amoudija ili Zlatna Plaža je na samo nekoliko koraka od našeg hotela, a tradicionalno selo Panagia, koje je nekada bilo glavni grad Tasosa, nalazi se u našem zaleđu. Takođe, glavni grad Tasosa, Limenas udaljen je 15-ak minuta lagane vožnje od hotela.
 • Tasos - Skala Panagia
  E-mail : info@studios-kaiti.gr
  Telefon : +30 25930 62135
  Na istočnoj obali Tasosa, u mestu Skala Panagia, na veoma eksluzivnoj lokaciji, na 50-ak metara od Zlatne plaže nalazi se porodični smeštaj Studios Kaiti. Skala Panagia je priobalni deo tradicionalnog seoceta Panagia, koje je nekada bilo i glavni grad Tasosa. Ova lokacija, sa izuzetnom turističkom ponudom pružiće vam sve što želite: restorane, kafe-barove, super-markete, prodavnice, bankomate, pekare i još mnogo, mnogo toga.

  Studios Kaiti se nalazi na predivnoj plaži Hrisi Amoudia (Zlatna plaža), koju karakteriše smaragdna boja mora i fin, zlatni pesak. Ovde ćete moći da iznajmite ležaljke, suncobrane i upustite se u raznovrsne aktivnosti na vodi i vodene sportove, a možete i naprosto uživati u svežini mora i blagotvornom suncu. Studiji uživaju u zelenilu besprekorno uređenog vrta sa čempresima i zelenim travnjacima, a ovaj vrt je savršen za organizovanje roštilja, i uz baštenske garniture, ovde možete provoditi beskrajne sate u miru i relaksaciji.