Smeštaj u gradu

Siviri, Kasandra, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2020

Siviri se nalazi na zapadnoj obali Kasandre, prvog prsta Halkidikija i na oko 95km od Soluna. Ovo letovalište predstavlja oazu mira na obali zaliva Termaikos, a u ponudi ima zaista izvanredne plaže. Pripremite svoja čula za tirkiznu boju mora, sitan novac za iznajmljivanje ležaljki i suncobrana, i prepustite se hedonizmu.

Pročitajte više - SiviriRent-A-Car - SiviriIzleti/Ekskurzije - Siviri


Smeštaji - Siviri

  • Kasandra - Siviri
    E-mail : info@agapiapartments.com
    Telefon : +30 23 74022 558
    Agapi Apartments nalaze se samo 300 metara od lepe, zlatne plaže Sivirija, jedne od omiljenih porodičnih plaža Kasandre. Siviri je udaljen oko 95 kilometara od Soluna, i okružen je predivnom prirodom, maslinjacima i borovinom. Kompleks Agapi Apartments lociran je u samom centru ovog letovališta, te će vam prodavnice, marketi, taverne i restorani biti u neposrednoj blizini.

    Svim gostima Agapi Apartments na raspolaganju je i divno uređeno dvorište, sa raskošnim cvetnim aranžmanima i prirodnom hladovinom. Našim najmlađim gostima namenjeno je sadržajno igralište, a veliki senik pruža svežinu i za najtopliji deo dana. Ukoliko ste raspoloženi, ovde možete raspaliti i rošilj, i uživati u druženju sa porodicom i pravoj letnjoj atmosferi. Ukoliko na put krećete sopstvenim prevozom, na raspolaganju vam je i besplatan parking.