Smeštaj u gradu

Sarti, Sitonija, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2020

Sarti se nalazi na istočnoj obali Sitonije, čuvenog drugog prsta Halkidikija. U ovu prelepu primorsku varoš uvek ste dobrodošli i sigurno ćete biti lepo ugošćeni od strane ljubaznih meštana. Kako je, na sreću, gradić bio pošteđen razvoja masovnog turizma, Sarti je ostao mesto u kome su priroda, lokalni običaji, tradicija i kultura ostali netaknuti.

Pročitajte više - SartiRent-A-Car - SartiIzleti/Ekskurzije - SartiSmeštaji - Sarti

 • Sitonija - Sarti
  E-mail : christinabetsu@gmail.com
  Telefon : +30 23 7509 4664
  Sajt:
  Kompleks Rooms and Studios Christina nalazi se svega 50 metara od prelepe plaže Platania, odnosno 1 kilometar od Sartija, na istočnoj obali drugog prsta Halkidikija - Sitonije. U našoj neposrednoj blizini je smeštena jedna lepa tradicionalna taverna, dok ćete supermarkete, prodavnice i veliku ponudu kafića, barova i restorana naći u centru Sartija, odnosno na 20-ak minuta lagane šetnje od nas.

  Rooms and Studios Christina je lociran u veoma mirnom okruženju velikog, ograđenog, privatnog vrta, sa velikim igralištem za decu, ležaljkama i baštenskim garniturama namenjenim vašem uživanju i druženju. Takođe, naše okruženje je udaljeno od saobraćajne buke, veoma mirno i savršeno za odmor u krugu porodice, zbog čega je kod nas i boravak vaših ljubimaca besplatan. U okivru dvorišta ima dosta mesta za parkiranje, pa ne morate brinuti ni o bezbednosti svojih kola.
 • Sitonija - Sarti
  E-mail : sartioss@gmail.com
  Telefon : +30 23 7509 4131
  House Sartios je apartmanski kompleks lociran u predivnom Sartiju, samo 100 metara od plaže i 50 metara od glavnog gradskog trga. Osmišljen i izgrađen u modernom stilu sa dosta tradicionalnog, grčkog duha, ovaj kompleks nalazi se na veoma prijatnoj i tihoj lokaciji, koja deluje kao prava oaza mira u živom, slikovitom gradiću kakav je svakako Sarti.

  Na samo nekoliko koraka od nas već nailazite na odličnu ponudu kafića i restorana, barova i taverni, a sam trg pruža odlične mogućnosti za večernji provod po svačijem ukusu. U lepom vrtu House Sartios možete uživati u pravoj letnjoj atmosferi uz roštilj i nova prijateljstva. Svim gostima koji na put kreću sopstvenim prevozom, na raspolaganju je i besplatan, privatni parking.
 • Sitonija - Sarti
  E-mail : meltemisarti@gmail.com
  Telefon : +30 6976679573
  House Meltemi nalazi se na odličnoj lokaciji, na svega 10-ak metara od plaže u mestu Sarti i 100 metara od centra ovog popularnog letovališta Sitonije. Tako ćete u blizini imati na raspolaganju brojne sadržaje i pogodnosti koje Sarti nudi, sve od pekara, mesara, radnji mešovite robe, supermarketa do kafića, barova, restorana i tradicionalnih grčkih taverni. Sve ovo će vam biti na kraćoj pešačkoj udaljensoti.

  House Meltemi ima i lepo uređeno dvorište gde se gosti mogu opustiti i uživati u miru i tišini, a sve to nadomak mora i plaže. Svih 5 smeštajnih jedinica je klimatizovano, ima potpuno opremljenu kuhinju, TV i naravno privatno kupatilo. Ono što ovaj kompleks posebno izdvaja je divan pogled na more, biće vam dostupan i Wi-Fi internet, dok za one koji dođu svojim kolima u okolini kuće ima sasvim dovoljno besplatnog javnog parkirališta.