Smeštaj u gradu

Sarti, Sitonija, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2021

Sarti se nalazi na istočnoj obali Sitonije, čuvenog drugog prsta Halkidikija. U ovu prelepu primorsku varoš uvek ste dobrodošli i sigurno ćete biti lepo ugošćeni od strane ljubaznih meštana. Kako je, na sreću, gradić bio pošteđen razvoja masovnog turizma, Sarti je ostao mesto u kome su priroda, lokalni običaji, tradicija i kultura ostali netaknuti.

Pročitajte više - SartiRent-A-Car - SartiIzleti/Ekskurzije - SartiSmeštaji - Sarti

  • Sitonija - Sarti
    E-mail : meltemisarti@gmail.com
    Telefon : +30 6976679573
    House Meltemi nalazi se na odličnoj lokaciji, na svega 10-ak metara od plaže u mestu Sarti i 100 metara od centra ovog popularnog letovališta Sitonije. Tako ćete u blizini imati na raspolaganju brojne sadržaje i pogodnosti koje Sarti nudi, sve od pekara, mesara, radnji mešovite robe, supermarketa do kafića, barova, restorana i tradicionalnih grčkih taverni. Sve ovo će vam biti na kraćoj pešačkoj udaljensoti.

    House Meltemi ima i lepo uređeno dvorište gde se gosti mogu opustiti i uživati u miru i tišini, a sve to nadomak mora i plaže. Svih 5 smeštajnih jedinica je klimatizovano, ima potpuno opremljenu kuhinju, TV i naravno privatno kupatilo. Ono što ovaj kompleks posebno izdvaja je divan pogled na more, biće vam dostupan i Wi-Fi internet, dok za one koji dođu svojim kolima u okolini kuće ima sasvim dovoljno besplatnog javnog parkirališta.