Smeštaj u gradu

Saloniku, Sitonija, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2020

Saloniku je, kao što joj i samo ime kaže, bukvalno i samo plaža. Ovde nema pravog turističkog mesta, nema crkvica, nema pekara i malih marketa. U zaleđu plaže nalaze se lepe vikendice uglavnom Solunjana ili meštana Halkidikija, a među njima je i šačica smeštaja koje možete iznajmiti za sebe i uživati u ovom privatnom parčencetu raja. Plaža je duga preko jednog kilometra i mestimično široka čak 25 metara.

Pročitajte više - SalonikuRent-A-Car - SalonikuIzleti/Ekskurzije - SalonikuSmeštaji - Saloniku

 • Sitonija - Saloniku
  E-mail : contact@akti-s.gr
  Telefon : +30 23 750 92311
  AKTI-S Resort nalazi se oko plaže Salonikiu, na severoistočnoj obali Sitonije, između Ormos Panagiasa i Pirgadikia. Najbliža letovališta su: Metangici - udaljeno 4km i Pirgadikia i Agios Nikolaos - udaljeni oko 5km. Cela ova oblast Halkidikija je pre svega turistička, sa velikim brojem privatnih vila, zanimljivih mesta koja trebate posetiti, uz kvalitetan izbor raznovrsnih sadržaja i zabave.

  AKTI-S Resort čini kompleks luksuznih i modernih apartmana, koji svojim gostima pruža lepe trenutke opuštanja i uživanja u kvalitetnom smeštaju i raznovrsnim sadržajima. Ovaj kompleks je na tri sprata, izgrađen na predivnom imanju od 2.5 hektara, pa ćete pored udobnog smeštaja, ovde moći da uživate u umirujućem zelenilu, i blizini plaže.
 • Sitonija - Saloniku
  E-mail : contact@mantzanas-apartments.com
  Telefon : +30 23 750 92020
  Mantzanas Apartments lociran je na samom vrhu drugog prsta Halkidikija - Sitonije, pokraj predivne plaže Salonikiu. Ovaj udobni kompleks ugodan porodični smeštaj, u mirnom okruženju, na obali mora i peščane plaže koja je nagrađena plavom zastavom za čistoću i sadržaje koje nudi.

  Zeleni vrt Mantzanas Apartments nudi pravo osveženje u hladu drveća tokom vrelih letnjih dana. On, zajedno sa prostranim i kvalitetno uređenim apartmanima odakle se pruža fantastičan pogled na more, kao i lakim i brzim pristupom plaži, čini naše apartmane veoma privlačnim za sve one koji žele kvalitetan i nezaboravan odmor.