Smeštaj u gradu

Rovies, Evija, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2020

Blaga obala okružena sa gotovo 40 hiljada maslina, zavetrina visokih četinarskih planina i potpuno netaknuto prirodno okruženje prve su asocijacije kada je u pitanju ovo neveliko mesto na severo-zapadnpoj obali Evije. Ova veoma tiha obala velikog zaliva između ostrva i kopna donosi prirodnu mirnu luku i tople, bistre i prozirne vode mora.

Pročitajte više - RoviesRent-A-Car - RoviesIzleti/Ekskurzije - Rovies


Smeštaji - Rovies

  • Evija - Rovies
    E-mail : info@chromata-apartments.com
    Telefon : +30 2227 071683
    Chromata Apartments nalaze se u raskošnoj prirodi istočne obale Evije, oko 2 kilometra severno od Roviesa i 17 kilometara od banje Edipsos. Uz to,ovaj kompleks studija samo je nekoliko koraka od plaže poznate pod imenom Votsalostromeni, koja je okružena borovom šumom i maslinama koje se protežu sve do morske obale.

    Na lepoj plaži namenili smo vam ležaljke i suncobrane, a veliki vrt koji okružuje Chromata Apartments besprekorno je uređen, oplemenjen ružičnjakom, travnjacima i starim maslinama. Naša izmeštena lokacija pruža obilje mogućnosti za izlete i obilaske, a pružiće vam i potpunu privatnost i mir. Prve prodavnice, kafići i restorani su oko 1,5 kilometar od nas, a za sve goste koji planiraju da Eviju posete sopstvenim prevozom, namenjen je naš besplatan privatni parking.