Smeštaj u gradu

Potos, Tasos, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2020

Potos je predivno mesto na samoj obali Egejskog mora na čarobnom Tasosu, sa odlično razvijenom turističkom ponudom. Nalazi se na jugozapadu ostrva, i svake godine privlači veliki broj posetilaca, posebno mladih ljudi u potrazi za aktivnim odmorom i raznovrsnim noćnim životom. Potos je ujedno i porodično letovalište jer ima zaista izvrsne sadržaje za decu – od mnogobrojnih igrališta, tobogana i šarenih prodavnica sa igračkama, do vodenih aktivnosti za najmlađe.

Pročitajte više - PotosRent-A-Car - PotosIzleti/Ekskurzije - PotosSmeštaji - Potos

 • Tasos - Potos
  E-mail : mantehos@otenet.gr
  Telefon : +30 25930 51346
  Kompleks Studios Stella nalazi se na svega nekoliko minuta laganog hoda od centra Potosa na jugozapadnoj obali ostrva Tasos i 350 metara od predivne plaže sa jednim od najimpresivnijih zalazaka sunca. U našoj blizini ima nekoliko izvrsnih taverni i restorana, a u Potosu postoji i veliki supermarket, mada je obližnja Limenaria takođe odlično mesto za šoping.

  Studios Stella okruženi su svojim privatnim zelenim vrtom, u kome se nalazi roštilj za pripremu jela po želji, a tu su i suncobrani, kao i veliki sto sa stolicama. Naši najmlađi gosti moći će bezbedno da uživaju u sadržajima igrališta, a ukoliko dolazite sopstvenim prevozom, možete računati na besplatan parking.
 • Tasos - Potos
  E-mail : mantehos@otenet.gr
  Telefon : +30 25930 51346
  Villa Evi’s smeštena je u Potosu, jednom od najromantičnijih i i najlepših letovališta na ostrvu Tasos. Sagrađena je u skladu sa tradicionalnom arhitekturom Tasosa, uređena sa mnogo ukusa, u belo-plavim tonovima koji oslikavaju boju Egejskog mora, neba i savršenog beličastog peska na plažama.

  Villa Evi’s pruža sve potrebne sadržaje kako biste proveli ugodan i bezbrižan odmor, izuzetno je komforna i može ugostiti do 6 osoba. Na 300 metara od vile je centar Potosa sa mnogobrojnim prodavnicama, suvenirnicama, marketima, tavernama i barovima, tako da ćete na kraćoj pešačkoj distanci naći sve što vam može zatrebati na letovanju.
 • Tasos - Potos
  E-mail : rita@studios-lotos.com
  Telefon : +30 25930 52121
  Kompleks Studios Lotos izgrađen je 2009. godine u centru Potosa, na 200 metara od plaže, ovog jednog od najpopularnijih letovališta na ostrvu Tasos. Naši gosti ovde mogu uživati u jedinstvenoj kombinaciji visokokvalitetnih usluga, kao i prijateljskom, udobnom, modernom i luksuznom okruženju. Uvereni smo da vam možemo pružiti sve neophodno za opuštajući letnji odmor.

  Studios Lotos nudi gostima i privatni bazen na koji gledaju smeštajne jedinice, a koji ima i deo za decu. Takođe, širom kompleksa je obezbeđen i besplatan bežični internet, dok oni koji u Potos dođu svojim kolima, u našem okruženju mogu naći javna parking mesta.