Smeštaj u gradu

Polihrono, Kasandra, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2020

Polihrono je nadelako čuveno turistčko mesto koje je smešteno na istočnoj obali Kasandre, prvog prsta Halkidikija i slobodno možemo reći da je jedna od najlepših destinacija: gotovo sasvim ravan gradić uzdiže se svega 10 metara iznad nivoa mora, a u njemu tokom zime nećete pronaći ni 1.000 stanovnika – broj koji se tokom divnih letnjih meseci podiže i za 6 ili 7 puta.

Pročitajte više - PolihronoRent-A-Car - PolihronoIzleti/Ekskurzije - PolihronoSmeštaji - Polihrono

 • Kasandra - Polihrono
  E-mail : info@villadespinasuites.com
  Telefon : +30 6942 402111
  Vila Despina Green Suites je kompleks od četiri elegantna apartmana u Polihronu na kosmopolitskoj Kasandri, prvom „prstu“ Halkidikija. Jedva 80 metara od plaže, koja svake godine uspe da osvoji Plavu zastavicu, pa se njena obala smatra jednom od najčistijih na Kasandri.

  Vila Despina nudi mogućnost da uživate u predivnom okruženju tradicionalnih fasada, crvenih krovova i divnih pravoslavnih crkava. Lokalne radnjice su svuda oko nas, a Polihrono ima odličan izbor kafića, restorana i taverni, a večernji provod možete potražiti u nekom od barova na samoj obali mora.
 • Kasandra - Polihrono
  E-mail : m-matami@otenet.gr
  Telefon : +30 23740 51588
  Kompleks apartmana Maria Rooms nalazi se u jednom od najpopularnijih letovališta na Halkidikiju, čuvenom Polihronu. Do plaže ovog mesta ima svega 100 metara, a i ostale pogodnosti i sadržaji koji su potrebni za opušteno letovanje biće vam veoma blizu. Tako ćete na raspolaganju imati dobar izbor prodavnica, marketa, taverni, kafića, suvenirnica i sve to na kraćoj pešačkoj udaljenosti.

  Maria Rooms ima i lepo uređeni vrt, gde postoji i dečije igralište, pa se tu mališani do mile volje i potpuno bezbedno mogu igrati. Čitav kompleks je pokriven odličnim Wi-Fi internetom, dok za one koji dolaze svojim kolima informacija da parking mesto mogu naći na 50 do 100 metara od našeg objekta. U pitanju je javni parking koji se ne naplaćuje.