Smeštaj u gradu

Perdika, Ostrvo Egina, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2020

Perdika na divnom ostrvu Egini svoje sve brojnije posetioce očarava već na prvi polged, jednostavnim šarmom, jedinstvenom panoramom i linijom četvrtastih kuća i krovova, raspoređenih u neobično pravilne ulice koje se sve seku pod pravim uglovima. Ovo malo ribarsko letovalište okruženo je prirodnim lepotama malog zaliva i krije kako tradicionalne taverne i kafanice, tako i moderne restorane, pabove i barove koji se nižu na izdignutoj terasi iznad marine.

Pročitajte više - PerdikaRent-A-Car - PerdikaIzleti/Ekskurzije - PerdikaSmeštaji - Perdika

  • Ostrvo Egina - Perdika
    E-mail : bedandculture@gmail.com
    Telefon : +30 229 706 1991
    Kompleks Aegina Bed & Culture nalazi se u tradicionalnom mestu Perdika, na ostrvu Egina, odakle se pruža predivan pogled na ostrvce Moni. Perdika je locirana na jugozapadnom rtu Egine, udaljena je od glavne luke i grada ostrva tek 5 kilometara. Dugo šetalište pored mora sa izvrsnim tavernama je na tek nekoliko minuta šetnje od nas, a zanimljiva, kamenita plaža proteže se čitavom obalom našeg gradića.

    U Aegina Bed & Culture će vas dočekati stalno otvorena recepcija, sa ljubaznim osobljem koje će se truditi da izađe u susret svim vašim zahtevima i učini vaš boravak na ovom ostrvu nezaboravnim i jednostavnim. U lepom ambijentu naše recepcije nalazi se i zajednička zona za opuštanje i druženje, a ovde je i uslužni kompjuter.