Smeštaj u gradu

Parga, Epir, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2020

Parga Smeštaj – Potreban Vam je smeštaj u Pargi? Sajt Obidji Grčku Vam predstavlja povoljne cene i slike smeštaja u Pargi. Stupite u direktan kontakt sa vlasnicima.

Pročitajte više - PargaRent-A-Car - PargaIzleti/Ekskurzije - Parga


Smeštaji - Parga

  • Epir - Parga
    E-mail : info@pargaristas.gr
    Telefon : +30 6951001119
    Elena Rista studios nalaze se u izvanredno turistički razvijenoj Pargi, malom gradiću na severozapadu Grčke, između Preveze, Sivote i Igoumenice. Nalazimo se u zaleđu Hrisogalija sa predivnom, dugom, peščanom plažom Valtos, od koje smo udaljen oko 2 kilometra, a do samog centra Parge tek nešto više. Oko 800 metara od nas je i malo mestašce Anthousa, gde se nalazi par kafića i odlična taverna, kao i pekara, dok veliki izbor restorana, grilova, prodavnica i pijacu možete naći u Pargi.

    Elena Rista studios okruženi su bogatim zelenilom, i divno uređenim vrtom sa dosta prirodne hladovine, sa klupama, stolovima i stolicama kako biste uživali u divnom okruženju ili bezbednoj igri sa mališanima. Našim gostima na raspolaganju je velika, zajednička i potpuno opremljena kuhinja kako biste pripremili sebi kafu, doručak ili neki lagan obrok. Kod nas možete iznajmiti i automobile, skutere ili motorcikle, a za sve goste koji dolaze sopstvenim prevozom, obezbeđen je i besplatan, senoviti parking.