Smeštaj u gradu

Panteli, Leros, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2020

Panteli je upečatljivo i slikovito, nekada ribarsko selo, a danas pravi ukras istočne obale ostrva Leros. Svega 2 kilometra južno od Agia Marine, glavnog grada i luke, Panteli se pruža obalom do sledećeg zaliva, a ubrzani razvoj ovog dela ostrva doveo je do spontanog spajanja Agia Marine i Pantelija – iako ih meštani i te kako smatraju odvojenim mestima, putnicima, turistima i posetiocima nekadašnje granice više ni ne posoje.

Pročitajte više - PanteliRent-A-Car - PanteliIzleti/Ekskurzije - Panteli

Smeštaji - Panteli

  • Leros - Panteli
    E-mail : leros-windmills@hotmail.gr
    Telefon : +30 224 70 25 549
    Windmills Studios je neobični i slikovit kompleks smešten u šarmantnom malom Panteliju na jugoistočnoj obali Lerosa, odakle se pruža fantastičan pogled na more i zaliv. Naše mirno okruženje, šarm i slikovitost Pantelija zaokružuje lepa mala marina, plaža i beskrajno, plavo Egejsko more. Prelepa plaža Panteli udaljena je samo 250 metara, dok je sledeća plaža Vromolithos na 750 metara.

    U neposrednoj blizini Windmills Stuios nalaze se i restorani, taverne i kafići, kao i supermarket i prodavnice. Autentični duh, duga tradicija i običaji Lerosa inspirisali su nas da vam ponudimo boravak u starim mlinovima. Dva mlina i tradicionalna kuća čine kompleks Windmills Studios, kome neobična arhitektura i dodaje karakter i poseban doživljaj ovog ostrva.