Smeštaj u gradu

Paleokastrica, Krf, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2021

Paleokastrica Smeštaj – Potreban Vam je smeštaj u Paleokastrici na Krfu? Sajt Obidji Grčku Vam predstavlja povoljne cene i slike smeštaja u Paleokastrici. Stupite u direktan kontakt sa vlasnicima.

Pročitajte više - PaleokastricaRent-A-Car - PaleokastricaIzleti/Ekskurzije - Paleokastrica


Smeštaji - Paleokastrica

 • Krf - Paleokastrica
  E-mail : marilena@paleokastritsa.biz
  Telefon : +30 6946 748 087
  Marilena Studios and Apartments se nalazi na 500 metara od plaže La Grotta, i 1,9 km od plaže Paleokastrica, na mirnoj i povučenoj lokaciji. Uz to, gosti će u blizini naći sve potrebno za lagodan letnji odmor - kafiće, taverne, markete. Takođe, do grada Krfa i njegovog aerodroma ima nešto više od 20 km.

  Marilena Studios and Apartments ima lepo uređeno dvorište sa privatnim bazenom oko kojeg su raspoređene ležaljke, kao i jedan dečiji bazenčić. Obezbeđen je i besplatan Wi-Fi internet, kao i parking.
 • Krf - Paleokastrica
  E-mail : ilios@paleokastritsa.biz
  Telefon : +30 6946 748 087
  Kompleks Ilios Studios nalazi se na odličnoj lokaciji, u mirnom delu Paleokastrice, 1 km od centra ovog popularnog turističkog letovališta i na 400 metara od plaže La Grotta. Takođe, na kraćoj pešačkoj udaljenosti, tačnije već na oko 300 metara nalaze se i prve prodavnice, kafići i restorani, pa ćete u okruženju imati sve neophodno za bezbrižan letnji odmor.

  Ilios Studios ima i lepo uređeno dvorište sa maslinovim drvećem, a tu je i roštilj za pripremu jela po želji, pod otvorenim nebom. Besplatan bežični internet je obezbeđen širom kompleksa, a za one koji dolaze svojim kolima tu je besplatni javni parking. Takođe, možemo da obezbedimo i prevoz za goste od i do aerodroma, ili asistiramo pri rentiranju automobila.
 • Krf - Paleokastrica
  E-mail : rhea@paleokastritsa.biz
  Telefon : +30 6946 748 087
  Rhea Complex smešten je na odličnoj lokaciji, svega 500 metara od plaže Paleokastrica, jedne od najpopularnijih na Krfu, i 2,3 km od vizantijskog zamka Angelokastro kojeg obavezno trebate posetiti. Takođe, već na svega par stotina metara od kompleksa nalaze se i prvi marketi, kafei i taverne, pa vam ništa neće nedostajati za opušten i relaksiran letnji odmor.

  Dvorište Rhea Complexa je ukrašeno raznovrsnim cvećem i mediteranskim drvećem, a tu je i terasa za sunčanje i druženje sa vama dragim ljudima ili drugim gostima kompleksa. Takođe, obezbeđen je i besplatan Wi-Fi internet, kao i privatni parking za one koji dolaze svojim kolima.