Smeštaj u gradu

Paleohora, Krit, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2020

Kao što crnogorsku Boku Kotorsku zovu „Nevjestom Jadrana“, tako i Paleohoru na južnoj obali zapadnog Krita zovu – Nevestom Libijskog mora. Za razliku od Boke kotorske, Paleohora je uzani rt koji sa obe svoje strane ima prekrasne plaže, dok se sam gradić razvija oko, odnosno između njih. Ovo ne tako malo mesto nalazi se 75 kilometara od Hanije, a sa drugim mestima zapadnog Krita povezuje ga popriličan broj svakodnevnih trajekata i čarter brodića.

Pročitajte više - PaleohoraRent-A-Car - PaleohoraIzleti/Ekskurzije - Paleohora


Smeštaji - Paleohora

  • Krit - Paleohora
    E-mail : info@paleochorahotel.com
    Telefon : +30 6976 436044
    Svega 20 koraka od duge, peščane plaže Paleohore nalaze se kompoleks Relax Studios & Apartments. Lepo zeleno okruženje gradskog parka, neposredna blizina glavne ulice i plaža čine naše studije i apartmane idealnim za opušten i sasvim relaksiran odmor na Kritu. Veliki, otvoreni bazen sa terasom za sunčanje namenjen je svim gostima, a plitak deo namenjen je i našim najmlađim gostima.

    U velikom i lepo uređenom dvorištu Relax Studios & Apartments sigurno ćete naći savršeno mesto za sunčanje, opuštanje i druženje, kao i igralište za decu, a ukoliko poželite da uživate u jedinstvenom pogledu, naša krovna terasa pruža spektakularne prizore mora, panorame gradića i zalazaka sunca.