Smeštaj u gradu

Ormos Panagias, Sitonija, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2020

Ormos Panagias je lep, mali lučki grad na istočnoj obali Sitonije, preko puta poznatog Niktija. Ova važna luka smatra se delom Agios Nikolasa, i od centra ovog gradića udaljena je svega nekoliko kilometara južno. Veoma povoljna lokacija podigla je Ormos Panagias na mnogo više od jednostavnog predgrađa, pa ukoliko ne biste znali istoriju ovog mesta, mogli biste pomisliti da je ovo sasvim samostalan grad podignut oko lepe crkve i velike luke. Uz to, turistička ponuda podigla je Ormos Panagias na status letovališta koje svake godine beleži sve veću posetu.

Pročitajte više - Ormos PanagiasRent-A-Car - Ormos PanagiasIzleti/Ekskurzije - Ormos PanagiasSmeštaji - Ormos Panagias

 • Sitonija - Ormos Panagias
  E-mail : OrmosApartments@hotmail.com
  Telefon : +30 2310 865 007
  Ormos Apartments nalaze se na istočnoj obali prelepog polustrva Sitonija, desetak minuta šetnje od centra Ormos Panagiasa. Ovo mirno, porodično i prijateljsko okruženje pruža predivan pogled na Svetu Goru, a svega par minuta šetnje biće vam potrebno da se spustite do plaže Trani Ammoudia, jedne od najlepših, najdužih i najbolje organizovanih plaža Halkidikija.

  Pored plažnih barova i taverni, na oko 600 metara od naših apartmana nalaze se picerije, kafići, super marketi i prodavnice, a iz naše lepe luke svakodnevno kreću brodići koji vas mogu povesti na krstarenje oko Atosa. Prvo veće mesto je Agios Nikolaos gde su vam dostupni i svi drugi servisi, iznajmljivanje automobila i brodova, banke, te apoteke i medicinski centar. Takođe, naša okolina krije brojne prelepe plaže od kojih su mnoge nagrađene evropskom Plavom zastavom za čistoću i sadržaje koje nude.
 • Sitonija - Ormos Panagias
  E-mail : info@kallisti-studios.gr
  Telefon : +30 23 75 031 120
  Kompleks Kallisti Studios smešten je u letovalištu Ormos Panagias, na samom vrhu istočne obale drugog prsta Halkidikija - Sitonije. Izvanredna lokacija studija daje mogućnost gostima da za kratko vreme dođu do najbliže plaže Livrohio (Trani Ammouda) koja je udaljena svega 400 metara.

  Takođe, u krugu od 400 metara nalaze se i prelepe riblje taverne koje nude ukusne morske i druge specijalitete, a tu su i marketi gde se možete snabdeti osnovnim namirnicama. Benzinska pumpa je na 800 metara, što će značiti onima koji nas posete svojim kolima. Slikovito letovalište Agios Nikolaos je na 3km, a u bližoj okolini su smeštene još neke lepe plaže Sitonije: Lagonisi (2km), Talgo (2,5km) i Akti Salonikiou (5km).