Smeštaj u gradu

Oreoi, Evija, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2020

Oreoi je ljupko letovalište na Eviji sa zaklonjenom, malom lukom i omiljena je destinacija zaljubljenika u plovidbu, jedrenje i more. Sa dugom peščanom plažom i malim tavernama, kao i restoranima na obali mora, fantastičnim pogledom na zapad preko Oreoi kanala, takođe je pravo mesto da uhvatite savršen zalazak sunca.

Pročitajte više - OreoiRent-A-Car - OreoiIzleti/Ekskurzije - OreoiSmeštaji - Oreoi

  • Evija - Oreoi
    E-mail : florasofiou@yahoo.gr
    Telefon : +30 22260 72 417
    Fantastično uređen kompleks studija 7syn7 nalazi se samo nekoliko metara od lepih plaža severne obale Evije, te tu možete uživati u očuvanoj, divljoj prirodi, kristalnoj prozirnosti vode i dugom i širokom pojasu obale. Ovaj moderno osmišljeni kompleks udaljen je oko 3 kilometra od centra letovališta Oreoi i pola sata vožnje od Edipsosa, gde ćete naći odličan izbor prodavnica i restorana.

    Kompleks 7syn7 okružen je svojim velikim, zelenim imanjem koje se prostire na čak 4 hektara, i koji je organizovan tako da vam pruži sadržajan odmor prepun zabave i aktivnosti. Svim našim gostima namenjen je teren za fudbal, košarku i odbojku, sto za stoni tenis, kao i odlična igraonica za mališane na zatvorenom, a za takođe za njih tu je i ograđeno igralište u dvorištu.