Smeštaj u gradu

Olimpiada, Kontinentalni Halkidiki, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2020

Jedan od većih gradova Strumičkog zaliva, Olimpiada se nalazi na zapadnoj obali, oko 14 kilometara južno od Stavrosa i samo 90 kilometara od Soluna. Turističko mesto poznato je kako po izvrsnim plažama, tako i po bogatom kulturnom nasleđu i brojnim mogućnostima za aktivan odmor.

Pročitajte više - OlimpiadaRent-A-Car - OlimpiadaIzleti/Ekskurzije - OlimpiadaSmeštaji - Olimpiada

 • Kontinentalni Halkidiki - Olimpiada
  E-mail : info@marianni.gr
  Telefon : +30 23760 51301
  Kompleks Marianni Apartments nalazi se u srcu letovališta Olimpijada, na samo 20 metara od najbliže plaže. Ovde ćete na raspolaganju imati sve neophodno za miran i opušten letnji odmor. Tu je dobar izbor prodavnica, kafića i taverni, a uz to ovaj smeštaj omogućava gostima lep pogled na more i pristup besplatnom bežičnom internetu.

  Plaža Olimpijade, poznata je po plavo-zelenoj boji mora, nagrađena je Plavom zastavom, i savršena je za sve uzraste. U okolini gradića je planina idealna destinacija za šetnje, hajking, izlete i aktivnosti u prirodi.
 • Kontinentalni Halkidiki - Olimpiada
  E-mail : info@aristoteliagi.com
  Telefon : +30 6936 902 387
  Kompleks studija i apartmana Aristotelia GI nalazi se u Olimpiadi, 500 metara od velike peščane plaže i 450 metara od samog centra ovog turističkog mesta. U prekrasnom, mirnom okruženju, Aristotelia GI ima otvoreni bazen sa terasom za sunčanje, kao i lepo uređen vrt sa roštiljem, letnjom kuhinjom i garniturama namenjenim opuštanju i uživanju u odmoru.

  Kompleks Aristotelia GI sastoji se od sedam mezoneta, osmišljenih prema modernim arhitektonskim standardima, opremljenih tako da odgovore na svaki vaš zahtev, a jedna od kuća prilagođena je i svim našim gostima koji imaju posebne potrebe. Svaka od mezoneta podeljena je u dva zasebna sprata, a u celini se mogu izdavati za 6 ili 8 osoba tokom maja i oktobra.