Smeštaj u gradu

Nikiti, Sitonija, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2021

Letovalište Nikiti (ili Nikitas) je jedan od najstarijih na čitavom Halkidikiju. Nalazi se na severozapadu poluostrva Sitonija (drugi prst), na oko 39 kilometara istočno od Nea Moudanije i oko 95 kilometara jugoistočno od Soluna, a između letovališta Metamorfosi i Neos Marmaras. Ovo ljupko mestašce se sastoji iz dva dela, starog i novog Nikitija (razdvaja ih magistrala) i ima oko 3000 stanovnika. Stari deo grada se nalazi odmah do glavnog puta na jednom brežuljku, dok je novi deo naspram njega i ima izlaz na more.

Pročitajte više - NikitiRent-A-Car - NikitiIzleti/Ekskurzije - NikitiSmeštaji - Nikiti

 • Sitonija - Nikiti
  E-mail : info@olivehouse.gr
  Telefon : +30 23750 81234
  Olive House se nalazi na Elia plaži, između letovališta Nikiti i Neos Marmaras, dva najpopularnija letovališta na drugom prstu Halkidikija - Sitoniji. Objekat je lociran na imanju površine 1.500m2, u prelepom prirodnom ambijentu, okružen maslinjacima i šarenim cvećem, a od mora je udaljen svega 55 metara.

  U vrtu Olive House gosti mogu koristiti roštilj za pripremu omiljenih jela pod otvorenim nebom, a takođe širom kompleksa obezbeđen je i besplatan Wi-Fi internet. Peškiri i posteljina menjaju se na svaka 4 dana, ili čak i kraće, u zavisnosti od potreba. Takođe, ovde postoji i jedna mašina za veš, za zajedničku upotrebu koja se naplaćuje 4 evra po pranju.
 • Sitonija - Nikiti
  E-mail : info@peterhouse.gr
  Telefon : +30 2375023144
  Peter's House se nalazi u Nikitiju, jednom od najlepših letovališta na Halkidikiju, koji je udaljen 90 km od centra Soluna i 85 km od solunskog aerodroma "Makedonija". Ovaj kompleks studija i apartmana izgrađen je u mirnom kraju Nikitija, dovoljno udaljen od glavnog puta, i na samo jedan minut šetnje od mora. Luka Nikiti, žila kucavica ovog mesta je na 500 metara od objekta, a tu možete naći sve neophodno za opušten i bezbrižan letnji odmor. Ovde vas čeka odličan izbor taverni, restorana, barova, prodavnica, i još mnogo toga.

  Lepo uređeni vrt kompleksa Peter's House ima čak 1.500m², a tu ćete naći i baštenske garniture - sto, stolice i suncobrane, pa tako možete uživati u lepom vremenu i druženju sa vama dragim osobama. Za one koji uživaju u gurmanlucima, obezbeđen je roštilj u dvorištu, a mislili smo i na naše najmlađe posetioce za koje smo napravili malo dečije igralište. Besplatan bežiči internet je obezbeđen širom objekta, kao i parking u hladu za goste koji nas posete svojim kolima.
 • Sitonija - Nikiti
  E-mail : aristsif@gmail.com
  Telefon : +30 694 302 4450
  Sajt:
  George's House se nalazi na odličnoj lokaciji, na svega 5 minuta šetnje (100 metara) od plaže u Nikitiju, jednom od najpopularnijih mesta na Sitoniji. Ovde će vas sačekati odlična usluga, nadaleko čuveno grčko gostoprimstvo i blizina svih neophodnih sadržaja koje vam mogu zatrebati na letnjem odmoru.

  Dvorište kuće je veoma lepo uređeno i namenjeno gostima za uživanje, opuštanje i druženje sa dragim ljudima. Tu je i roštilj za pripemu jela po želji, a i kućni ljubimci su dobrodošli.