Smeštaj u gradu

Neos Panteleimonas, Centralna Makedonija, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2021

Neos Panteleimonas Smeštaj – Potreban Vam je smeštaj u Neos Panteleimonasu u Olimpijskoj regiji? Sajt Obidji Grčku Vam predstavlja povoljne cene i slike smeštaja u Neos Panteleimonasu. Stupite u direktan kontakt sa vlasnicima.

Pročitajte više - Neos PanteleimonasRent-A-Car - Neos PanteleimonasIzleti/Ekskurzije - Neos Panteleimonas


Smeštaji - Neos Panteleimonas

  • Centralna Makedonija - Neos Panteleimonas
    E-mail : orpheuscamping@gmail.com
    Telefon : +30 2352091274
    Na svega 250 metara od plaže u mestu Neos Panteleimonas, udobno je smešten kamp sa apartmanima - Camping Orpheus Apartments. Planina starogrčkih bogova Olimp, locirana je u zaleđu smeštaja, na oko 20 km, a tu je i populano mesto Stari (Paljos) Panteleimon, odakle se pruža divan pogled na more i gde postoji dobar broj tradicionalnih taverni koje nude ukusna lokalna jela, ali i specijalitete internacionalne kuhinje.

    Camping Orpheus Apartments ima veliko i lepo uređeno dvorište sa roštiljem. Kompleks nudi dva objekta za goste kampa sa po 10 kupatila u svakom (5 muških i 5 ženskih), kao i isti broj toaleta. Takođe, u ponudi su i studiji i apartmani koji su kompletno opremljeni za nezavistan boravak. Svaki od njih ima kuhinju sa frižiderom, kao i privatno kupatilo sa tušem. Čitav kompleks je pokriven i Wi-Fi internetom, a tu je i privatni parking.