Smeštaj u gradu

Neos Panteleimonas, Centralna Makedonija, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2020

Neos Panteleimonas Smeštaj – Potreban Vam je smeštaj u Neos Panteleimonasu u Olimpijskoj regiji? Sajt Obidji Grčku Vam predstavlja povoljne cene i slike smeštaja u Neos Panteleimonasu. Stupite u direktan kontakt sa vlasnicima.

Pročitajte više - Neos PanteleimonasRent-A-Car - Neos PanteleimonasIzleti/Ekskurzije - Neos PanteleimonasSmeštaji - Neos Panteleimonas

 • Centralna Makedonija - Neos Panteleimonas
  E-mail : orpheuscamping@gmail.com
  Telefon : +30 2352091274
  Na svega 250 metara od plaže u mestu Neos Panteleimon, udobno je smešten kamp sa apartmanima - Camping Orpheus Apartments. Planina starogrčkih bogova Olimp, lociran je u zaleđu smeštaja, na 20-ak km, a tu ćete naći i populano mesto Stari (Paljos) Panteleimon, odakle se pruža divan pogled na more i gde ima dobar broj tradicionalnih taverni koje nude ukusna lokalna jela, ali i specijalitete internacionalne kuhinje.

  Camping Orpheus Apartments ima veliko i lepo uređeno dvorište sa roštiljem koji svi gosti mogu koristiti za pripremu jela po želji. Kompleks nudi dva objekta za goste kampa sa po 10 kupatila u svakom (5 muških i 5 ženskih), kao i isti broj toaleta. Takođe, u ponudi su i studiji i apartmani koji su kompletno opremljeni za nezavistan boravak.
 • Centralna Makedonija - Neos Panteleimonas
  E-mail : villathomas.pieria@gmail.com
  Telefon : +30 2352041088
  Dobrodošli na plažu Panteleimonas i u naš smeštaj Villa Thomas. Pored svih sadržaja koje ova peščana plaža nudi, a koja je udaljena svega nekoliko desetina metara, u bližem okruženju na raspolaganju ćete imati i sve drugo neophodno za opušten i bezbrižan odmor. Restorani, kafići, barovi i tradicionalne taverne, kao i prodavnice, suvenirnice i pijaca su na kraćoj pešačkoj udaljenosti.

  U tradicionalnim grčkim jelima možete uživati u restoranu u okviru Vile Thomas. Ujutru vam je na raspolaganju kontinentalni doručak, dok se kafa, raznovrsna pića i sokovi služe se u baru tokom celog dana. Klimatizovane sobe u vili okrečene su svetlim bojama, opremljene flat-screen TV-om i mini-frižiderom, a svaka ima i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu i balkon sa pogledom na okolne planine. Takođe, i kućni ljubimci su kod nas dozvoljeni, a za one koji dolaze svojim kolima u našem okruženju ima sasvim dovoljno besplatnog javnog parkirališta.
 • Centralna Makedonija - Neos Panteleimonas
  E-mail : kkommata@sch.gr
  Telefon : +30 235 209 1560 (u periodu 20.05. - 20.09.)
  Akti Mati Apartments smešteni su na odličnoj lokaciji, u mestu Neos Panteleimonas, na svega 70 metara od lepe peščane plaže ovog letovališta. Ovde ćete na raspolaganju imati sve neophodno za opušten i miran odmor, jer se u bližoj okolini radnje, kafići, barovi, taverne, kao i sadržaji koji će vam zatrebati na plaži.

  Uz to, obavezno posetite i obližnja dva letovališta – Platamon (3km) i Leptokariju (5km), gde je aktivan i noćni život. U ovoj oblasti planina Olimp je svakako glavni simbol, a nabolje je da krenete od mesta Litohoro (10 km od našeg smeštaja) i odatle se upustite u šetnju ili vožnju bicikala krivudavim planinskim putevima. Pogled koji se sa planine antičkih bogova pruža svakako će vredeti uloženog truda.