Smeštaj u gradu

Neos Marmaras, Sitonija, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2020

Neos Marmaras je primorsko letovalište koje se nalazi na Sitoniji, središnjem kraku Halkidikija i udaljeno je 125km od Soluna. Neos Marmaras je, bez sumnje, najglamuroznije letovalište u ovom delu Grčke i predstavlja savršenu kombinaciju planinskih predela i plavog mora, peščanih plaža i prirodnog zelenila, a šetnjom stazama kroz guste borove šume pružiće Vam se mogućnost da uživate u jedinstvenom pogledu na panoramu letovališta, koje je izgrađeno u neobičnom obliku polumeseca.

Pročitajte više - Neos MarmarasRent-A-Car - Neos MarmarasIzleti/Ekskurzije - Neos MarmarasSmeštaji - Neos Marmaras

 • Sitonija - Neos Marmaras
  E-mail : info@sunsethotel-chalkidiki.com
  Telefon : +30 23750 71728
  Sunset Hotel udaljen je samo nekoliko koraka od najatraktivnije plaže Neos Marmarasa, Paradisos Beach, na zapadnoj obali Sitonije. Jedinstveno prirodno okruženje, fini pesak i kristalno prozirno more ovde krase predivni zalasci sunca.Sunset Hotelje 10 minuta šetnje od samog centra Neos Marmarasa, a zaštićen je od saobraćajne buke i bučnog provoda ovog kosmopolitskog letovališta.

  Gradska plaža udaljena je 1,5 kilometar, a u našoj neposrednoj blizini nalaze se i autobuska stanica, veliki supermarket, kao i brojni kafići, restorani, picerije i barovi, zajedno sa odličnom rekreativnom ponudom Paradisos Beach. Na ovoj plaži je i naš tropski bar, gde su vam namenjeni suncobrani i ležaljke, pored kafa, koktela i celodnevne zabave.
 • Sitonija - Neos Marmaras
  E-mail : panorama.house@yahoo.gr
  Telefon : +30 697 247 5052
  Sajt:
  Panorama House nalazi se na 200 metara od mora i Keramaria plaže, odnosno 1,5 km od centra Neos Marmarasa. Ovaj veoma miran deo obale ne smatra se uređenom plažom, a najčešći posetioci su upravo gosti obližnjih porodičnih hotela poput našeg. Uz to, Panorama House izdignuta je na brdo iznad plaže, pa se iz dvorišta i sa terasa pruža zaista lep, panoramski pogled na zaliv Toroni.

  Najbliži supermarket je na samom početku Neos Marmarasa, a svega 300 metara od našeg kompleksa je i jedna taverna. Uređeno dvorište namenjeno je uživanju i upoznavanju drugih gostiju, a dodatni sadržaji, poput klupa, stolova, gril-roštilja i igrališta za decu, učiniće vaš boravak kod nas sasvim prijatnim i opuštenim. Za sve naše goste obezbeđen je i besplatan parking u prirodnoj hladovini, a ukoliko dođete kolima, lako možete obići sve atrakcije Sitonije i čitavog Halkidikija.