Smeštaj u gradu

Nea Vrasna, Centralna Makedonija, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2020

Vrasna je staro planinsko mestašce locirano na istočnim obroncima planine Kerdilia, koje je ostalo jezgro tradicije i kulturni centar dva letovališta koja su se razvila na obali Orfanskog ili Strumničkog zaliva direktno ispod nje. Vrasna, sa Nea Vrasnom i Paralija Vrasnom nalazi se na veoma zanimljivoj „raskrsnici“ grčkih pravaca – na pola puta od Soluna do Kavale, udaljena je tek nešto više od sat vremena vožnje od ovih gradova, a ne mnogo duža vožnja odvešće vas i do Svete Gore, prastare Drame ili neobičnog jezera Kerkini i velikog nacionalnog parka.

Pročitajte više - Nea VrasnaRent-A-Car - Nea VrasnaIzleti/Ekskurzije - Nea VrasnaSmeštaji - Nea Vrasna

 • Centralna Makedonija - Nea Vrasna
  E-mail : afroditerooms@gmail.com
  Telefon : +30 23 9702 6019
  Afrodite Rooms nalaze se na samo 5 metara od svoje privatne, organizovane plaže u Vrasni na obali Strumskog zaliva. Fantastičan pogled na more, plaža nagrađena Plavom zastavicom i izvanredni sadržaji u blizini čine ovaj smeštaj pravim izborom kako za miran, porodičan odmor, tako i za sve ljubitelje provoda, ali i kulture i istorije.

  Već u našoj neposrednoj blizini možete naći markete, restorane i kafiće, a centar Nea Vrasne udaljen je svega 1 km od nas, dok zaista raznovrsne mogućnosti za izlaske, obilaske i uživanje možete naći u obližnjoj Asprovalti. Kompleks Afrodite Rooms lociran je na pravoj raskrsnici, odakle će vam raznovrsne kulturne i istorijske znamenitosti biti dostupne za dnevne izlete - bilo da želite da obiđete mistični Atos, uputite se tragovima antičkih filozofa ili odete do Soluna u šoping, provod ili turistički obilazak.
 • Centralna Makedonija - Nea Vrasna
  E-mail : sunelenstudios@gmail.com
  Telefon : +30 30 6970 079622
  Kompleks Sunelen Studios nalazi se u mestu Nea Vrasna, na odličnoj lokaciji, svega 150 metara od mora i velike plaže ovog popularnog letovališta. I do drugih sadržaja kao što su prodavnice, kafići, taverne, suvenirnice, možete brzo i lako doći. Uz to, u našoj blizini na raspolaganju vam je i mogućnost iznajmljivanja kanua.

  U lepo uređenom dvorištu ovog kompleksa čeka vas roštilj, kao i sto i stolice gde se možete družiti, igrati neku omiljenu igru ili postaviti specijalitete koje ste spremili. Sunelen Studios nudi svojim gostima i mogućnost iznajmljivanja bicikala, a takođe širom kompleksa je obezbeđen besplatan bežični internet.