Smeštaj u gradu

Nea Skioni, Kasandra, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2020

Nea Skioni Smeštaj – Potreban Vam je smeštaj u Nea Skioniju na Kasandri? Sajt Obidji Grčku Vam predstavlja povoljne cene i slike smeštaja u Nea Skioniju. Stupite u direktan kontakt sa vlasnicima.

Pročitajte više - Nea SkioniRent-A-Car - Nea SkioniIzleti/Ekskurzije - Nea SkioniSmeštaji - Nea Skioni

 • Kasandra - Nea Skioni
  E-mail : sales@chalkidikiapartments.net
  Telefon : +30 2374071830
  Galini Apartments nalaze se u mestu Nea Skioni, na Kasandri, prvom prstu Halkidikija, 100 metara od mora, 200 metara od plaže, odnosno 300 metara od centra ovog popularnog letovališta. Aerodrom u Solunu je na 110 km udaljenosti, dok je centar ovog grada na 120 km. Nea Skioni nudi sve osnovne sadržaje za bezbrižan i opušten odmor, tako da nećete morati daleko za sve što vam zatreba.

  Galini Apartments imaju i lepo uređeno zeleno dvorište gde se nalazi zidani roštilj, koji ipak za sada nije u upotrebi. Čitav kompleks je pokriven besplatnim Wi-Fi internetom, a za one koji dolaze svojim kolima obezbeđen je i parking.
 • Kasandra - Nea Skioni
  E-mail : korti@otenet.gr
  Telefon : +30 23 1041 4648
  Sajt:
  Villa Evi locirana je 1 km od luke, odnosno centra mesta Nea Skioni, na zapadnoj obali prvog prsta Halkidikija – Kasandre. Vila je sagrađena u mirnom predelu, na samoj morskoj obali, odnosno svega nekoliko koraka od gotovo privatne plaže. Imanje je površine čak 3.000m², i tu će moći uživati u potpunom miru i tišini, okruženi samo prirodnim lepotama koje kombinuju more i okolne planine.

  Ovde je klima savršena kako za ljude, tako i za biljke, pa tu pored palmi i drugog tradicionalno mediteranskog drveća rastu i banane. Centar Nea Skionija je 1 km daleko, što nije mnogo ni za jednu laganu šetnju, a tu ćete naći dobar izbor prodavnica, restorana, kafića i svega drugog što vam može zatrebati na letnjem odmoru.