Smeštaj u gradu

Nea Anchialos, Tesalija, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2020

Nea Anchilaos je mali primorski gradić na zapadnoj obali Pagastiskog zaliva, oko 17 kilometara od Volosa. Zahvaljujući slikovitom, šarmantnom karakteru gradića, čistoj obali i raskošnoj priodi, Nea Anchialos postala je jedno od najrazvijenijih letovališta Pagastiskog zaliva. Nea Anchilaos ima obalu dugačku čak 20 kilometara, sa plažama crvenog, lekovitog peska, kao i spektakularnih uvala okruženih liticama, velikih i malih plaža.

Pročitajte više - Nea AnchialosRent-A-Car - Nea AnchialosIzleti/Ekskurzije - Nea AnchialosSmeštaji - Nea Anchialos

  • Tesalija - Nea Anchialos
    E-mail : villapyxida@gmail.com
    Telefon : +30 6974452477
    Villa Pyxida nalazi se u Nea Anchilaosu, na obali Pagasitskog zaliva i u podnožju božanske planine Pelion. Villa Pyxida nalazi se samo 17 kilometara od Volosa, a samo nekoliko minuta šetnje deli vas od marine i nekoliko predivnih plaža. Naše prirodno okruženje pruža se na brežuljku iznad mora, pa Villa Pyxida donosi fantastičan pogled na zaliv i more.

    Zeleno dvorište, masline, verande i terase pružaju Villi Pyxida mir i privatnost, a pružiće vam priliku da uživate u društvu porodice i prijatelja kao da ste kod svoje kuće. Vrtna terasa ima modernu al fresco trpezariju, te letnju kuhinju sa kamenim roštiljem za potpuno uživanje u svežoj ribi i predivnim lokalnim namirnicama. Ukoliko dolazite sopstvenim prevozom, na raspolaganju vam je i privatan parking.