Smeštaj u gradu

Mirina, Lemnos, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2020

Mirina je glavni grad neobičnog, velikog ostrva Lemnos u samom centru Egejskog mora. Ovaj grad krasi zanimljiva panorama sa velikim stenovitim rtom i impresivnom tvrđavom koja štiti i nadgleda obe uvučene uvale Mirine. Naseljen još od ranog paleolita, ovo ostrvo kroz antičke mitove posvećeno je Hefestu, bogu vatre i velikom kovaču i zanatliji, a njegov krajolik i ogoljene tamne stene i neobična ravnica u potpunosti opravdavaju ove legende.

Pročitajte više - MirinaRent-A-Car - MirinaIzleti/Ekskurzije - Mirina

Smeštaji - Mirina

  • Lemnos - Mirina
    E-mail : apollopavilion47@gmail.com
    Telefon : +30 22540 23712
    U centru Mirine, na zapadnoj obali Lemnosa, blizu dve predivne peščane plaže, nalazi se Apollo Pavilion – lepa, neoklasična zgrada okružena bogatim parkom i zelenilom, čineći pravu oazu u srcu grada. Naša izvrsna lokacija znači da ćete svuda moći da stignete za samo nekoliko minuta šetnje, a supermarketi, pijaca, taverne i restorani, kafići i butici nalaze se u našem neposrednom okruženju.

    Apollo Pavilion pruža fantastičan pogled na istorijski deo grada i staru tvrđavu sa velikim zelenim parkom. Vaš boravak kod nas biće zasnovan na bogatom doručku, tradicionalnim slanim i slatkim pitama i lokalnim proizvodima. Samo 10-ak minuta šetnje udaljeni smo i od velike luke u koju svakodnevno stižu trajekti iz Kavale, Soluna i Mitilene, a naša vrata otvorena su vam tokom čitave godine. Za sve goste koji dolaze sopstvenim prevozom, ili odluče da iznajme automobil, na raspolaganju je i besplatan parking.