Smeštaj u gradu

Minies, Kefalonija, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2021

Minies Smeštaj – Potreban Vam je smeštaj u Miniesu na Kefaloniji? Sajt Obidji Grčku Vam predstavlja povoljne cene i slike smeštaja u Miniesu. Stupite u direktan kontakt sa vlasnicima.

Pročitajte više - MiniesRent-A-Car - MiniesIzleti/Ekskurzije - Minies

Smeštaji - Minies

  • Kefalonija - Minies
    E-mail : info@avalontravel-kefalonia.gr
    Telefon : +30 6941543334
    Kompleks Monte E Mare Villas se sastoji od moderno i savremeno uređenih vila smeštenih u mestu Minia, na Kefaloniji, na svega 20-ak metara od peščane plaže Spazmata, 120 metara od plaže Megali Ammos, dok do još nekih plaža u okruženju, kao što su Ammes beach, Ai Heli i drugih gosti mogu doći nakon kraće lagane šetnje. Uz to, popuarno letovalište Lassi udaljeno je svega 2 km, dok ni prestonica Kefalonije, Argostoli nije daleko, pošto je na distanci od 6 km.

    Svaka vila Monte E Mare Villas je nezavisna, i ima svoj zeleni lepo uređeni vrt sa roštiljem. Sve vile su jednostvano i moderno dekorisane, i na dva sprata su. U prizemlju je dnevni boravak, potpuno opremljena kuhinja i kupatilo, dok su na spratu udobne spavaće sobe. Čitav kompleks je pokriven besplatnim Wi-Fi internetom, a što se parkinga tiče ispred kompleksa postoje ulična parking mesta.