Smeštaj u gradu

Minies, Kefalonija, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2020

Minies Smeštaj – Potreban Vam je smeštaj u Miniesu na Kefaloniji? Sajt Obidji Grčku Vam predstavlja povoljne cene i slike smeštaja u Miniesu. Stupite u direktan kontakt sa vlasnicima.

Pročitajte više - MiniesRent-A-Car - MiniesIzleti/Ekskurzije - Minies


Smeštaji - Minies

  • Kefalonija - Minies
    E-mail : info@monteemare.gr
    Telefon : +30 698 7911 749
    Kompleks Monte E Mare Villas se sastoji od 10 moderno i savremeno uređenih vila smeštenih u mestu Minia, na Kefaloniji, na svega 20 metara od peščane plaže Spazmata, 120 metara od plaže Megali Ammos, dok do još nekih plaža u okruženju, kao što su Ammes beach, Ai Heli i drugih možete doći nakon kraće lagane šetnje. Samim tim ova lokacija dovoljno govori o pogodnostima koje vas ovde čekaju, a uz to, i popuarno letovalište Lassi udaljeno je svega 2 km, dok ni prestonica Kefalonije - Argostoli nije daleko, pošto je na distanci od 6 km.

    Svaka od 10 vila Monte E Mare Villas je nezavisna, i ima svoj zeleni lepo uređeni vrt sa roštiljem. Sve vile su jednostvano i moderno dekorisane, i na dva sprata su. U prizemlju je dnevni boravak, potpuno opremljena kuhinja i kupatilo, dok su na spratu udobne spavaće sobe. Čitav kompleks je pokriven besplatnim Wi-Fi internetom, a i kućni ljubimci su dobrodošli. Za one koji dolaze svojim kolima informacija da ispred kompleksa postoji ulični besplatni parking.