Smeštaj u gradu

Margarites, Krit, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2020

Margarites Smeštaj – Potreban Vam je smeštaj u Margaritesu na Kritu? Sajt Obidji Grčku Vam predstavlja povoljne cene i slike smeštaja u Margaritesu. Stupite u direktan kontakt sa vlasnicima.

Pročitajte više - MargaritesRent-A-Car - MargaritesIzleti/Ekskurzije - MargaritesSmeštaji - Margarites

  • Krit - Margarites
    E-mail : ekatrid@hotmail.gr
    Telefon : +30 697 302 62 62
    Kompleks Mon Εmvasia Villas nalazi se na mirnoj lokaciji u mestu Margarites, na nadmorskoj visini od 300 metara odakle se pruža predivan pogled na okolno zelenilo i uvek plavo Kritsko more. Tako do plaže Bali ima 12 km, dok je takođe još jedna lepa plaža severnog Krita - Panormos na 13 km od naših vila. Do većih gradova ostrva stiže se relativno brzo. Do Retimna ima 20 km, dok do Irakliona i njegovog međunarodnog aerodroma treba preći oko 40km.

    Mon Εmvasia Villas kompleks je sagrađen 2016. godine i predstavlja idealno mesto za opuštanje u jedinstvenoj arhitekturi koja savršeno kombinuje moderne elemente sa tradicionalnim. Uz to, dvorišta dvaju vila otkrivaju retke mirise lokalnih biljaka, cveća i drveća. Naš smeštaj je pogodan za parove, aktivne turiste, poslovna putovanja, porodice sa decom, ali i velike grupe.