Smeštaj u gradu

Marathonas, Ostrvo Egina, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2020

Koliko brzo Egina postaje sve atraktivnije ostrvo pokazuje i turistički razvoj mesta poput Marathonasa. Njegove predivne peščane plaže su na svega nekoliko minuta vožnje od glavnog grada na severu ostrva i Perdike na jugu i pokazale su se kao dovoljan razlog za lepo, promišljeno i planirano razvijanje samog mesta. Stoga se i Marathonas i ne naziva grčkim ostrvskim seocetom, već pravim turističkim rezortom po meri Egine, a ovo znači i Atine.

Pročitajte više - MarathonasRent-A-Car - MarathonasIzleti/Ekskurzije - MarathonasSmeštaji - Marathonas

 • Ostrvo Egina - Marathonas
  E-mail : villarodanthos@gmail.com
  Telefon : +30 694 4250 138
  Sajt:
  Paradise' rooms and studios nalazi se pored atraktivnih plaža mesta Marathonas na zapadnoj obali Egine, svega 5 kilometara od centra glavnog grada i luke ovog ostrva. Dve najpopularnije i najbolje organizovane plaže ostrva udaljene su svega 5 minuta šetnje od nas, gde možete uživati u toplom i kristalno prozirnom moru. Na šetalištu pored mora nižu se taverne, restorani i kafići, kao i interesantan izbor butika i suvenirnica.

  Paradise' rooms and studios okruženi su svojom velikom baštom prepunom cveća, limunova i drugog drveća koje pruža lepu hladovinu tokom vrelih letnjih dana. U sklopu našeg smeštaja nalazi se i taverna gde možete uživati u tradicionalnim grčkim specijalitetima, kafama i sladoledima, a vaš boravak kod nas može biti zasnovan i na klasičnom grčkom doručku.