Smeštaj u gradu

Loutra Edipsos, Evija, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2020

Loutra Edipsos, Loutra Edipsou ili naprosto – Banja Edipsos jedna je od najstarijih, najomiljenijih i najcenjenijih banja u celoj Grčkoj. Slobodno i bez preterivanja, možemo odmah reći da ovo mesto ima bukvalno sve: odličnu lokaciju, lekovito okruženje, izvanrednu turističku ponudu i raznovrsne rekreativne i sportske mogućnosti.

Pročitajte više - Loutra EdipsosRent-A-Car - Loutra EdipsosIzleti/Ekskurzije - Loutra EdipsosSmeštaji - Loutra Edipsos

 • Evija - Loutra Edipsos
  E-mail : skiapekou@gmail.com
  Telefon : +30 22260 60091
  Kiapekos Studios nalazi se u najlepšem gradu Severne Evije, čuvenom Edipsosu. Ova banja pravi je poklon prirode, i veoma je voljena u čitavoj Grčkoj. Samo 30 metara od mora i 70 od spa centra i lekovite vode, Kiapekos Studios udaljeni su i samo nekoliko minuta šetnje od brojnih kafića i restorana, ali i prodavnica, supermarketa i pošte.

  Iz kompleksa Kiapekos Studios pruža se fantastičan, panoramski pogled na čitavu Severnu Eviju, a ovde će vas dočekati i stalno otvorena recepcija. Svakog jutra u prijatnom ambijentu našeg lobi-bara služimo raznovrstan doručak na bazi švedskog stola. Takođe, naš kafić je namenjen vašem opuštanju, druženju i relaksaciji u bilo koje doba dana, kada ovde možete popiti kafu, uživati u društvenim igrama i stvarati nova poznanstva, a on ima i svoju malu baštu ispred ulaza u smeštaj, za pravo uživanje u suncu.
 • Evija - Loutra Edipsos
  E-mail : info@royalstudios.gr
  Telefon : +30 6944 31 31 05
  Royal’s Studios nalaze se u poznatom letovalištu Loutra Edipsos, u lepom zalivu severne Evije. Udaljeni smo svega 50 metara od peščane plaže Agios Nikolaos, a lekoviti izvori ove banje su u krugu od 20-ak minuta lagane šetnje. Naša lokacija je izvrsna, i u blizini možete naći veliki izbor restorana, barova i mini-marketa.

  Ovde će vas dočekati naše ljubazno osoblje na recepciji, a možete se opustiti i u našem salonu sa klavirom, ili baru sa pogledom na zelenilo. Odavde se pruža i idiličan pogled na more i zaliv, a svim rekreativcima na raspolaganju je i naša mala teretana. Za sve goste Royal's Studios možemo organizovati i besplatan prevoz od luke, a ukoliko dolazite sopstvenim kolima, možete računati i na besplatan parking ispred našeg kompleksa.
 • Evija - Loutra Edipsos
  E-mail : info@miamistudios.gr
  Telefon : +30 2226 023234
  Miami Studios predstavlja lep porodični smeštaj, lociran na dobrom mestu, svega 300 metara od plaže, u jednom od najpopularnijih mesta Evije, banji Edipsos. Luka, odnosno centar Edipsosa su na svega 700 metara, a ulica pored mora koja se uveče zatvara za automobile, kada postaje žila kucavica banje, biće vam na svega par minuta šetnje.

  Tu se nalaze i brojni restorani, kafići, tradicionalne taverne i još mnogo toga. Takođe, najbliži restoran i market su na 100 metara od našeg smeštaja.