Smeštaj u gradu

Loutra Edipsos, Evija, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2021

Loutra Edipsos, Loutra Edipsou ili naprosto – Banja Edipsos jedna je od najstarijih, najomiljenijih i najcenjenijih banja u celoj Grčkoj. Slobodno i bez preterivanja, možemo odmah reći da ovo mesto ima bukvalno sve: odličnu lokaciju, lekovito okruženje, izvanrednu turističku ponudu i raznovrsne rekreativne i sportske mogućnosti.

Pročitajte više - Loutra EdipsosRent-A-Car - Loutra EdipsosIzleti/Ekskurzije - Loutra Edipsos

Smeštaji - Loutra Edipsos

  • Evija - Loutra Edipsos
    E-mail : info@miamistudios.gr
    Telefon : +30 2226 023234
    Miami Studios predstavlja lep porodični smeštaj, lociran svega 300 metara od plaže, u jednom od najpopularnijih mesta Evije, Banji Edipsos. Luka, odnosno centar Edipsosa su na svega 700 metara, a ulica pored mora koja se uveče zatvara za automobile, kada postaje žila kucavica banje, je udaljena svega par minuta šetnje. Tu se nalaze i brojni restorani, kafići, tradicionalne taverne i još mnogo toga. Takođe, najbliži restoran i market su na 100 metara od ovog smeštaja.

    Miami Studios ima i recepciju, zatim nudi besplatan Wi-Fi internet, dok studiji nude lep pogled ili na more ili na okolne planine. Tu je i zajednički salon sa TV-om, a u blizini ovog objekta postoje javna mesta za parking.