Smeštaj u gradu

Limni Keriou, Zakintos, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2020

Limni Keriou zapravo znači Jezero Keri – odnosno, jezero kod Kerija. Smešten u raskošnom zelenilu Laganas zaliva, Limni Keriou smešten je tačno naspram zelenog Maratonisi ostrva, pa su njegove vode pliće, toplije i još mirnije. Predivna, ne previše velika plaža u delimičnoj senci, pravo je osveženje od peska i omiljena je među svima koje fina zlatasta zrnca ili čak, bela prašina više razdražuju nego što im prijaju.

Pročitajte više - Limni KeriouRent-A-Car - Limni KeriouIzleti/Ekskurzije - Limni Keriou


Smeštaji - Limni Keriou

  • Zakintos - Limni Keriou
    E-mail : info@liveris.gr
    Telefon : +30 26 9504 3254
    Na jugozapadnoj obali Zakintosa, u maloj luci Limni Keriou odmah pored jedne od najboljih i najlepših plaža ovog ostrva smešten je kompleks Rentaki Villas. Inače, Limni Keriou udaljen je 16 kilometara od glavnog grada ostrva Zantea, 15 kilometara od luke i 13 kilometara od aerodroma. Naš kompleks lociran je na svega 200 metara od same plaže i njene opuštene, lagodne atmosfere, lepih kafeterija i restorana, a u našoj neposrednoj blizini su i supermarketi, pekare, barovi i odlične grčke taverne.

    Rentaki Villas su na odličnoj lokaciji da se upustite u istraživanje sportskih i rekreativnih sadržaja Zakintosa, obiđete sve plaže i iskusite visoke litice po kojima je ovo ostrvo čuveno, a ukoliko želite da boravak na ostrvu učinite sasvim posebnim i ličnim, slobodno se obratite domaćinima - oni naravno veoma dobro poznaju ostrvo i mogu vas povesti stazama i putevima “kojim se ređe ide”.