Smeštaj u gradu

Limenas, Tasos, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2021

Limenas Smeštaj – Potreban Vam je smeštaj u Limenasu na Tasosu? Sajt Obidji Grčku Vam predstavlja povoljne cene i slike smeštaja u Limenasu. Stupite u direktan kontakt sa vlasnicima.

Pročitajte više - LimenasRent-A-Car - LimenasIzleti/Ekskurzije - Limenas


Smeštaji - Limenas

 • Tasos - Limenas
  E-mail : info@villa-pipini.gr
  Telefon : +30 259 302 2120
  Nedaleko od centra Limenasa, glavnog grada ostva Tasos, nalazi se naš mali raj Vila Pipini. Okružena prelepim vrtom, naša vila poseduje vlastiti otvoren bazen sa ležaljkama, kao i 11 nedavno, i u potpunosti renoviranih studija.

  Na raspolaganju će Vam biti sve što Vam je neophodno za bezbrižan odmor kao što je klima uređaj, sef za čuvanje Vaših dragocenosti, besplatan bežični Internet, a na Vaš zahtev Vam možemo obezbediti i krevetac za bebu. Ukoliko do nas dolazite automobilom biće Vam obezbeđen parking.
 • Tasos - Limenas
  E-mail : info@houseofhearts.gr
  Telefon : +30 694 420 5965
  House of Hearts se nalazi u Limenasu, odnosno gradu Tasos, glavnom gradu istoimenog ostrva. Restorani, taverne, suvenir šopovi, barovi, prodavnice i sve drugo što će Vam biti neophodno za lep i opušten odmor će Vam biti dostupno na samo 5 minuta šetnje od smeštaja.

  Vila House of Hearts je površine 145 metara kvadratnih i sastoji se od 2 spavaće sobe, dnevnog boravka, u potpunosti opremljene kuhinje, trpezarije, dva balkona, kao i dva kupatila. Prva spavaća soba poseduje dva twin kreveta kao i privatno kupatilo, dok druga spavaća soba poseduje jedan bračni i jedan pojedinačni krevet. Na raspolaganju će Vam biti i besplatan bežični Internet, a ukoliko do nas dolazite kolima biće Vam obezbeđen privatni parking.