Smeštaj u gradu

Limenarija, Tasos, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2020

Limenarija Smeštaj – Potreban Vam je smeštaj u Limenariji na Tasosu? Sajt Obidji Grčku Vam predstavlja povoljne cene i slike smeštaja u Limenariji. Stupite u direktan kontakt sa vlasnicima.

Pročitajte više - LimenarijaRent-A-Car - LimenarijaIzleti/Ekskurzije - LimenarijaSmeštaji - Limenarija

 • Tasos - Limenarija
  E-mail : info@de-sol.gr
  Telefon : +30 69 747 69 723
  De Sol luxury apartments-studios nalaze se na 1km zapadno od centra Limenarije, na vrhu brda, odnosno na svega 100 metara udaljenosti od same gradske plaže. Ovaj nov i moderan kompleks, izgrađen 2014. godine sastoji se od šest savremeno uređenih i sa ukusom opremljenih apartmana koji mogu da ugoste sve tipove turista - društva, porodice, parove, odnosno sve one koji traže maksimaln komfor, savremene pogodnosti i udobnost na svom letnjem odmoru.

  U okviru kompleksa De Sol luxury apartments-studios postoji i lepo uređen privatni bazen sa dečijim plitkim delom, kao i raspoređenim ležaljkama za maksimalno uživanje i opuštanje svih naših gostiju. Takođe, oni koji nas posete svojim kolima imaće na raspolaganju i besplatan parking prostor isped ulaza.
 • Tasos - Limenarija
  E-mail : info@lacentral.gr
  Telefon : +30 69 747 69 723
  Kompleks La Central family apartments lociran je u samom centr letovališta Limenarija, svega 80 metara od mora i Gradske plaže. U neposrednoj blizini smeštaja nalaze se pekara, mesara, ribarnica, prodavnica mešovite robe, kao i supermarket, pa će vam svi neophodni sadržaji za bezbrižan letnji odmor biti praktično na dohvat ruke.

  Za sve koji nas posete svojim kolima tu je besplatan javni parking, a uz to, kao bonus gostima koji borave kod nas, nudimo i besplatno korišćenje teretane, koja se nalazi u blizini La Central family apartments i gde možete naći kompletan asortiman fitnes sprava, uključujući i tegove, kao i upražnjavati časove aerobika ili plesa.