Smeštaj u gradu

Lefkimi, Krf, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2021

Lefkimi Smeštaj – Potreban Vam je smeštaj u Lefkimiju na Krfu? Sajt Obidji Grčku Vam predstavlja povoljne cene i slike smeštaja u Lefkimiju na Krfu. Stupite u direktan kontakt sa vlasnicima.

Pročitajte više - LefkimiRent-A-Car - LefkimiIzleti/Ekskurzije - LefkimiSmeštaji - Lefkimi

 • Krf - Lefkimi
  E-mail : villalefka.corfu@gmail.com
  Telefon : +30 6946 19 10 19
  Villa Lefka se nalazi na peščanoj plaži na Krfu, na oko 2km od letovališta Lefkimi, jednog od glavnih mesta na jugu ostrva. U Lefkimiju ćete naći tradicionalne taverne, restorane, barove, supermarkete, i prodavnice odeće, obuće i naravno neizbežne suvenirnice. Tu je i banka sa bankomatom, apoteka, kao i medicinska ordinacija, pa vam ništa neće nedostajati na odmoru. Takođe, kroz centar ovog mesta protiče i reka koja se uliva u Jonsko more. Graf Krf je na distanci od 45 km.

  Villa Lefka je okružena velikim zelenim vrtom, ispunjenim mediteranskim biljkama, cvećem i drvećem, kao i lepo negovanom zelenom travom. Ovde ćete pre svega uživati u divnom pogledu na more i pučinu, tu su i drveni stolovi i stolice za odmor i opuštanje, kao i zidani roštilj za pripremu obroka po želji, pod otvorenim nebom. Vila je savršena destinacija za porodice, parove i grupe prijatelja koji traže smeštaj u blizini plaže, u mirnom i tihom okruženju.
 • Krf - Lefkimi
  E-mail : alexandralefkimmi@gmail.com
  Telefon : +30 69 454 45451
  Alexandra Apartments je potpuno renoviran kompleks, prilagođen svim zahtevima modernog turizma, koji nudi udoban smeštaj u studijima i apartmana gotovo na samoj plaži u mestu Melikia, na jugu ostrva Krf, u blizini Kavosa. Gostima je na raspolaganju i lepo uređeno dvorište, gde se mogu opustiti i uživati u prirodnom okruženju, i to na svega nekoliko koraka od plaže i mora. Popularna plaža Kavosa je udaljena svega 3,5 km i do nje možete čak i pešice.

  Sve smeštajne jedinice Alexandra Apartments imaju TV, čajnu kuhinju i privatno kupatilo. Uz to, pojedine nude terasu i/ili balkon sa pogledom na more. Peškiri i posteljina su obezbeđeni, kao i svakodnevno čišćenje. Takođe, besplatan Wi-Fi internet je obezbeđen širom kompleksa, kućni ljubimci su dobrodošli kod nas bez dodatnog plaćanja, a obezbeđeno je i parking mesto za sve one koji dolaze svojim kolima.