Smeštaj u gradu

Kokkini Hani, Krit, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2020

Mali, tihi rezort nadomak kritskog aerodroma, svega 10-ak minuta vožnje od Irakliona. Kokkini Hani je prvo turističko mesto na koje ćete naići kada izlazite iz Irakliona, i zaista je savršeno za goste koji od letovanja pre svega očekuju odmor, spavanje i hedonističko uživanje na ostrvu.

Dve lepe plaže, odlično organizovana obala sa šetalištem, restoranima i barovima, te sasvim fina šoping zona čine Kokkini Hani odličnim izborom za romantičan ili porodičan odmor kada želite da se prepustite opuštanju, rekreaciji i perfektnoj kuhinji.

Pročitajte više - Kokkini HaniRent-A-Car - Kokkini HaniIzleti/Ekskurzije - Kokkini HaniSmeštaji - Kokkini Hani

  • Krit - Kokkini Hani
    E-mail : info@knossosbeach.gr
    Telefon : +30 2810 761 000
    Knossos Beach Hotel nalazi se na samoj obali mora, na jednoj od najpopularnijih i najlepših plaža Krita u centru Kokini Hanija. Ovaj hotel sa pet zvezdica pleni svojom svedenom, egejskom arhitekturom i nudi sadržaje koji prevazilaze sva očekivanja.

    Savršeno organizovanu plažu ovog hotela prati plažni klub, sa dva slana bazena, bazen za decu, velnes i spa centar za rekreaciju, masaže i tretmane zdravlja i lepote. Knossos Beach Hotel je kao stvoren za luksuzna venčanja na samoj obali mora, i možemo organizovati vaše slavlje do najsitnijih detalja, kao i sve događaje poslovnog karaktera.